Telemeaua trebuie rasa pe razatoare sau pisata bine cu furculita si se amesteca cu ouale, coaja de la lamaie, zaharul care trebuie sa fie bine dizolvat cu un pahar mic sau jumatate de pahar mare de lapte,apoi trebuie adaugata faina si o lingura rasa de bicarbonat,pana se obtine un aluat tare. Intr-o cratita pui ulei sa se incinga cca 3 degete astfel incat gogoselele sa fiarba in ulei. Apoi cu o lingurita pe care o cufunzi in uleiul incins pui coca cam jumatate de lingurita, iar apoi le scoti cu spumiera dupa ce s-au rumenit.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii