autor:

aura

» » Aperitive

Gogosele din branza

Autor: aura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: aura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 februarie 2010

Ingrediente
-300g branza telemea, -3 oua intregi, -coaja rasa de la o lamaie, -6 linguri zahar

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare


Telemeaua trebuie rasa pe razatoare sau pisata bine cu furculita si se amesteca cu ouale, coaja de la lamaie, zaharul care trebuie sa fie bine dizolvat cu un pahar mic sau jumatate de pahar mare de lapte,apoi trebuie adaugata faina si o lingura rasa de bicarbonat,pana se obtine un aluat tare. Intr-o cratita pui ulei sa se incinga cca 3 degete astfel incat gogoselele sa fiarba in ulei. Apoi cu o lingurita pe care o cufunzi in uleiul incins pui coca cam jumatate de lingurita, iar apoi le scoti cu spumiera dupa ce s-au rumenit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele din branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Quiche Lorraine cu ardei

Quiche Lorraine cu ardei

Se frământă un aluat din făină,untul bucăţele,ouă ,sare şi apă cât cuprinde.Se modelează

20 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
Ciuperci umplute 2

Ciuperci umplute 2

Curatam si spalam ciupercile, indepartam piciorusele pe care le sectionam in doua. Sunca o taiem

4 voturi    3 comentarii
50 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 28 februarie 2010

    Mama de ce nu pui toate ingredientele la inceput! Bicarbonatul nu-l stingi? In rest este bine.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • -300g branza telemea
  • -3 oua intregi
  • -coaja rasa de la o lamaie
  • -6 linguri zahar

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Mama de ce nu pui toate ingredientele la inceput! Bicarbonatul nu-l stingi? In rest este bine.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Batoane de porumb cu branza Batoane de porumb cu branza

Se strecoara porumbul si se amesteca cu ouale, uleiul, branza si restul ingredientelor in afara de pesmet. Se amesteca bine pana se

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu brinza
Crochete de cartofi la cuptor