autor:

aura

» » Aperitive

Gogosele din branza

Autor: aura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: aura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 februarie 2010

Ingrediente
-300g branza telemea, -3 oua intregi, -coaja rasa de la o lamaie, -6 linguri zahar

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare


Telemeaua trebuie rasa pe razatoare sau pisata bine cu furculita si se amesteca cu ouale, coaja de la lamaie, zaharul care trebuie sa fie bine dizolvat cu un pahar mic sau jumatate de pahar mare de lapte,apoi trebuie adaugata faina si o lingura rasa de bicarbonat,pana se obtine un aluat tare. Intr-o cratita pui ulei sa se incinga cca 3 degete astfel incat gogoselele sa fiarba in ulei. Apoi cu o lingurita pe care o cufunzi in uleiul incins pui coca cam jumatate de lingurita, iar apoi le scoti cu spumiera dupa ce s-au rumenit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele din branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi

5 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa

4 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 28 februarie 2010

    Mama de ce nu pui toate ingredientele la inceput! Bicarbonatul nu-l stingi? In rest este bine.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • -300g branza telemea
  • -3 oua intregi
  • -coaja rasa de la o lamaie
  • -6 linguri zahar

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Mama de ce nu pui toate ingredientele la inceput! Bicarbonatul nu-l stingi? In rest este bine.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Budinca cu ravioli si verdeturi