autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Gogosele din caise

Autor: georgeta - lumintia ariciu (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 30 decembrie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: georgeta - lumintia ariciu (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 30 decembrie 2007

Ingrediente
500g caise, 2 oua, 10 linguri biscuiti dulci macinati, 1 plic zahar vanilat, 100g de unt/

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Speli caisele, le cureti de samburi si le calesti intr-o tigaie uscata pana se inmoaie. Iei apoi caisele de pe foc si le maruntesti sau le pasezi. In piureul obtinut adaugi biscuiti macinati, ouale batute si zaharul vanilat. Din aceasta compozitie formezi gogoselele pe care le rumenesti in untul incins. Le scoti pe servetele de hartie care sa absoarba grasimea, apoi le pudrezi cu zahar si le aduci la masa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele din caise" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
tort de pandispan cu ness

tort de pandispan cu ness

Blatul pentru acest tort este unul simplu, adica cel de pandispan ( pe care eu il ador: ) ). Singura

18 voturi    16 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Cupcakes cu ciocolata si ghimbir

Cupcakes cu ciocolata si ghimbir

Ciocolata se topeste impreuna cu untul pe foc sau la microunde iar dupa ce s-a racit se amesteca

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 500g caise
  • 2 oua
  • 10 linguri biscuiti dulci macinati
  • 1 plic zahar vanilat
  • 100g de unt/

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Biscuiti cu fulgi de ciocolata