autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Gogosele din caise

Autor: georgeta - lumintia ariciu (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 30 decembrie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: georgeta - lumintia ariciu (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 30 decembrie 2007

Ingrediente
500g caise, 2 oua, 10 linguri biscuiti dulci macinati, 1 plic zahar vanilat, 100g de unt/

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Speli caisele, le cureti de samburi si le calesti intr-o tigaie uscata pana se inmoaie. Iei apoi caisele de pe foc si le maruntesti sau le pasezi. In piureul obtinut adaugi biscuiti macinati, ouale batute si zaharul vanilat. Din aceasta compozitie formezi gogoselele pe care le rumenesti in untul incins. Le scoti pe servetele de hartie care sa absoarba grasimea, apoi le pudrezi cu zahar si le aduci la masa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele din caise" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tort cu zmeura

Tort cu zmeura

Blatul: Se bat albusurile spuma cu zaharul, intre timp praful de copt se amesteca cu faina si cacaoa,

2 voturi    6 comentarii
2h 10 min
Dulciuri diverse
Dulceata de caise

Dulceata de caise

Se spala caisele, se scot samburii si se taie cubulete mici. Intr-o cratita mare se pun la fiert

1 vot    0 comentarii
1h 36 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 500g caise
  • 2 oua
  • 10 linguri biscuiti dulci macinati
  • 1 plic zahar vanilat
  • 100g de unt/

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Fursecuri cu tahini Fursecuri cu tahini

Se pun toate ingredientele in bolul mixerului si se amesteca pana devine un aluat chiar putin lipicios. Intind o foaie de copt pe tava

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Prajitura Rafaello Prajitura Rafaello

Se face un blat de tort in stilul clasic: se bat albusurile spuma, galbenusurile se freaca cu zahar, se amesteca faina cu praful de

31 voturi    15 comentarii
1h 45 min
Dulciuri diverse
Placintuta cu mere si scortisoara