autor:

Camelia Grosu

» » Aluaturi si Foietaje

Gogosele umplute

Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 ianuarie 2010

Ingrediente
-260ml apa, -80ml ulei, -sare, -200g faina, -4 oua

Dificultate: Medie Timp: 1h 45 min

13 voturi

Mod de preparare

Apa, uleiul si sarea se dau in clocot, se iau de pe foc si se toarna faina dintr-o data toata batandu-se cu telul bine, bine pana se duc toate cocoloasele. Se lasa la racit si se incorporeaza pe rand cele 4 oua. Se pune compozitia intr-un cornet whatever (al meu s-a rupt si am pus in niste pungi de unica folosinta pentru ornat prajituri luate de la Carrefour-de aceea au iesit cam mari)si se spriteaza gogoselele. Se introduc in cuptor si se coc 30-40 minute timp in care nu se deschide cuptorul deloc pentru ca se lasa gogoselele.Dupa ce se racesc se taie un capacel mai sus de jumatate (nu pana la capat) si se umplu cu icre, branza cu marar, etc...
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
GOGOSELE UMPLUTE,IN CUPTOR

GOGOSELE UMPLUTE,IN CUPTOR

Drojdia+1 lingurita zahar(din cele 100 g)+80 ml lapte(caldut),se pun intr-un pahar,se lasa cca 4

5 voturi    11 comentarii
3h
Dulciuri diverse
Gogosele umplute

Gogosele umplute

Punem ingredientele pentru aluat, in aparatul de paine, exact in ordinea enumerata mai sus. Proramam

3 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 2 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • Alexandrina

    Alexandrina (Chef de cuisine):

    Fac si eu, sunt tare bune! Atasez doua fotografii, facute la ocazii diferite. Umplutura e dulce, dar cu alte ocazii am folosit si branza sarata ca umplutura, salata de vinete, etc...

  • lumi

    lumi (Chef de cuisine):

    daca nu ai sprit sau forma poti sa le pui in tava si cu lingurita Gogoselele se umplu si cu crema dulce si sarata

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 08 iulie 2011

    Cred ca sunt o bunatate !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 08 iulie 2011

    Si eu fac, sunt delicioase, noi le numim choix.

  • iuliana tarnoveanu

    iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 20 februarie 2010

    Foarte bune !Pot fi folosite atit la pregatirea unor aperitiva cit si deserturi.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2010

      Delicioase...

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 24 ianuarie 2010

      Buna reteta ,am salvato si eu.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 23 ianuarie 2010

      Foarte bune gogoşele şi eu fac. La fel de bin poţi să le umpli cu cremă şi faci choux a la creme.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 23 ianuarie 2010

      Sunt foarte bune si se pot folosi tat ca aperitiv cat si ca desert

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 45 min

13 voturi

Ingrediente

  • -260ml apa
  • -80ml ulei
  • -sare
  • -200g faina
  • -4 oua

Raporteaza reteta

Retete
de Camelia Grosu
Chec din carne de porc

Chec din carne de porc

Se fierb 20 de minute ouale, le introducem apoi in apa rece, le curatam si le taiem in doua pe lung.

13 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Sos de carne

Sos de carne

Intr-o cratita se pune carnea, sucul de rosii, usturoiul curatat si taiat felii, mirodeniile, uleiul,

11 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Sosuri
Bors de praz

Bors de praz

Se curata toate zarzavaturile. Se dau pe razatoarea mica morcovul si telina, iar ardeiul se taie

13 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca sunt o bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    6 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Paine cu orez Paine cu orez

Fierbeți orezul si lăsați sa se răcească, il puneți in strecurătoare si lăsați sa se scurgă, apoi puneți in blender si il

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Pasca cu branza dulce