autor:

zana b.

» » Aluaturi si Foietaje

Gogosi cu banane

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 iunie 2009

Ingrediente
300g faina,200ml lapte,1 ou,2 banane,1/2 plic praf de copt,ulei,1 plic zahar vanilat

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

11 voturi

Mod de preparare

Bananele le decojim si le taiem rondele.Punem intr-un bol adanc faina,laptele,oul,bananele,praful de copt si mixam bine.Cu o lingura luam din compozitie aluat si-l prajim in ulei incins.Gogoselele le pudram cu zahar vanilat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu banane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
“Sfiha” sau  “Lahm bi’ajin”-Placinte  cu carne –specific tarilor arabe

“Sfiha” sau “Lahm bi’ajin”-Placinte cu carne –specific tarilor arabe

Faina se amesteca 2 minute cu drojdia instantanee; se adauga apoi restul ingredienteleor si se framanta

37 voturi    17 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Biscuiti spritati

Biscuiti spritati

Se amesteca toate ingredientele (untul trebuie sa fie tinut in bucatarie) Se lucreaza doar cu furculita,

114 voturi    35 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

11 voturi

Ingrediente

  • 300g faina,200ml lapte,1 ou,2 banane,1/2 plic praf de copt,ulei,1 plic zahar vanilat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Paine coapta pe frunze de varza Paine coapta pe frunze de varza

1. MAIAUA: intr-un vas se freacă drojdia cu puțin zahăr și aproximativ 50 ml-100 ml apă ( din cea măsurată). Se lasă la dospit

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Taiteti de casa (reteta de post)