autor:

autor

» » Dulciuri diverse

Gogosi cu iaurt

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
Un borcan cu iaurt, 2oua, 5 linguri zahar tos, 500 g faina, o lingura ulei, un praf de copt, zahar vanilat, ulei pentru prajit

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

46 voturi

Mod de preparare

Se cerne faina intr-un vas, se face un loc la mijloc si se pune iaurtul, ouale, uleiul, praful de copt, zaharul.


Se amesteca bine cu o lingura de lemn pina se leaga bine compozitia.


Se ia cu o lingurita din aluat si se coace in ulei bine incins.


Se aseaza pe un platou si se pudreaza cu zahar vanilat amestecat cu zahar pudra.
Se cerne faina intr-un vas, se face un loc la mijloc si se pune iaurtul, ouale, uleiul, praful de copt, zaharul.


Se amesteca bine cu o
Retete
Alte retete din Dulciuri diverse

Fursecuri de ovaz

Sunt adepta unui desert sanatos, light, care sa nu atenteze la silueta mea. Aceste fursecuri sunt

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse

Tort masinuta

Se face un pandispan din ingrediente. Se bat albusurile spuma se adauga treptat zaharul, se pune

7 voturi    6 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

46 voturi

Ingrediente

  • Un borcan cu iaurt
  • 2oua
  • 5 linguri zahar tos
  • 500 g faina
  • o lingura ulei
  • un praf de copt
  • zahar vanilat
  • ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

Tort Pavlova cu ciocolata

Incepeti cu bezeaua – ea este una frantuzeasca. Pentru fiecare foaie de bezea bateti 150gr

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse

Baclava turceasca cu nuca, reteta video

Pasii de preparare: 1.      Pune intr-o oala: 500 ml apa cu 650g zahar

3 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Placinta cu branza proaspata de vaci

Se dizolva drojdia in putina apa calduta si se amesteca cu cateva linguri faina.Se lasa la dospit

32 voturi    9 comentarii
nespecificat
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Retete
din Dulciuri diverse
Prajitura Albinita

Prajitura Albinita

Procedezi asa Intr-o cratita mai mare se pun toate ingredientele si se fierb cateva minute,se lasa sa se raceasca apoi se framanta

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Cozonac cu branza de vaci

Cozonac cu branza de vaci

Pentru aluat: Drojdia am amestecat-o cu putin lapte caldut, o lingura de zahar si 2 linguri de faina, si am lasat-o la crescut aprox.

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje