Se dizolva drojdia in 500 ml lapte caldut,in care se adauga faina respectiva,facandu-se un aluat obisnuit.
Se pun intr-un cazanel ouale,zaharul pentru coca,sarea, razatura de lamaie si restul de 500 ml lapte si se incalzeste usor,batandu-se putin.
Dupa ce creste aluatul,se pune compozitia preparata si se framanta cu restul de faina.Dupa framantare se adauga uleiul caldut,prevazut pentru coca,dupa care coca se lasa la crescut.
Dupa ce coca a crescut,se imparte in bucatele egale portionate cu o forma rotunda,asezandu-se pe tavi la crescut.
In acest timp se pune uleiul la foc pentru a se incalzi.Cand uleiul este fierbinte se introduc gogosile si se prajesc.
Dupa prajire,se umplu cu marmelada.Se pudreaza cu zahar farin,cu adaos de vanilina pura.
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii