autor:

zana b.

» » Aluaturi si Foietaje

Gogosi cu vin

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 iunie 2009

Ingrediente
1 pahar vin alb,1 lingura unt, ligura zahar,250g faina,4 oua,sare,ulei,1 plic zahar vanilat

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Punem la fiert vinul intr-o cratita cu o lingura de unt.Cand clocoteste luam cratita de pe foc si adaugam faina,amestecand mereu ,pana aluatul se desprinde de cratita;se lasa aluatul sa se raceasca.Apoi adaugam zaharul , galbenusurile ,sarea si la final albusurile batute spuma.Luam cu o lingura aluat ,pe care il prajim in ulei incins.Gogosile le pudram cu zahar vanilat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu vin" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Aluat cu branza de vaci

Aluat cu branza de vaci

Este un aluat foarte bun pentru placinta sau rulouri cu brinza, fructe sau carne, pentru saleuri,

8 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Mucenici moldovenesti(de post)

Mucenici moldovenesti(de post)

Se amesteca drojdia cu zaharul si putina apa calduta;intr-un vas se pune circa jumatate din faina

17 voturi    21 comentarii
2h 15 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 pahar vin alb,1 lingura unt, ligura zahar,250g faina,4 oua,sare,ulei,1 plic zahar vanilat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    6 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Chifle cu lapte batut si mac