autor:

zana b.

» » Aluaturi si Foietaje

Gogosi cu vin

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 iunie 2009

Ingrediente
1 pahar vin alb,1 lingura unt, ligura zahar,250g faina,4 oua,sare,ulei,1 plic zahar vanilat

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Punem la fiert vinul intr-o cratita cu o lingura de unt.Cand clocoteste luam cratita de pe foc si adaugam faina,amestecand mereu ,pana aluatul se desprinde de cratita;se lasa aluatul sa se raceasca.Apoi adaugam zaharul , galbenusurile ,sarea si la final albusurile batute spuma.Luam cu o lingura aluat ,pe care il prajim in ulei incins.Gogosile le pudram cu zahar vanilat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu vin" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
tarta de zmeura

tarta de zmeura

aluatul taiati 150 gr de unt cubulete si puneti-l in un bol cu faina si amestecati.puneti apoi 150

0 voturi    1 comentariu
1h
Aluaturi si Foietaje
Chec

Chec

Se bat albusurile spuma, cu un praf de sare si se amesteca cu 1/3 zahar. Separat se freaca galbenusurile

2 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 pahar vin alb,1 lingura unt, ligura zahar,250g faina,4 oua,sare,ulei,1 plic zahar vanilat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Cocorada ardeleneasca