autor:

zana b.

» » Aluaturi si Foietaje

Gogosi cu vin

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 iunie 2009

Ingrediente
1 pahar vin alb,1 lingura unt, ligura zahar,250g faina,4 oua,sare,ulei,1 plic zahar vanilat

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Punem la fiert vinul intr-o cratita cu o lingura de unt.Cand clocoteste luam cratita de pe foc si adaugam faina,amestecand mereu ,pana aluatul se desprinde de cratita;se lasa aluatul sa se raceasca.Apoi adaugam zaharul , galbenusurile ,sarea si la final albusurile batute spuma.Luam cu o lingura aluat ,pe care il prajim in ulei incins.Gogosile le pudram cu zahar vanilat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu vin" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Pizza

Pizza

Ideea este luata de la "Domino's Pizza" 1) Am tocat toate ingredientele pentru decor si le-am

22 voturi    9 comentarii
40 min
Aluaturi si Foietaje
Paine (la masina de facut paine)

Paine (la masina de facut paine)

Se introduc in masina de facut paine in ordinea de mai sus, se inchide capacul masinii se programeaza

4 voturi    3 comentarii
3h
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 48 %
269.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 pahar vin alb,1 lingura unt, ligura zahar,250g faina,4 oua,sare,ulei,1 plic zahar vanilat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Placinta cu spanac si branza