Punem la fiert vinul intr-o cratita cu o lingura de unt.Cand clocoteste luam cratita de pe foc si adaugam faina,amestecand mereu ,pana aluatul se desprinde de cratita;se lasa aluatul sa se raceasca.Apoi adaugam zaharul , galbenusurile ,sarea si la final albusurile batute spuma.Luam cu o lingura aluat ,pe care il prajim in ulei incins.Gogosile le pudram cu zahar vanilat.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii