autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Gogosi din iaurt

Autor: amalia runceanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: amalia runceanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 iunie 2008

Ingrediente
200 g iaurt, 150 g faina, 1 ou, coaja de la o lamaie, 1 praf de copt, zahar pudra, ulei pentru prajit, sare

Dificultate: Medie Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Iaurtul se amesteca bine cu oul, sarea, coaja de lamaie, se adauga faina cu praful de copt.
se omogenizeaza bine compozitia, din care se ia cate o lingurita cu varf si se lasa sa cada in cratita cu ulei fierbinte. Se coc 2-3 min pe fiecare parte, pana se rumenesc. Gogosile se scot pe servetele ca sa se scurga de ulei.
Se servesc calde, presarate cu zahar pudra
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi din iaurt" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Papanaşi cu dulceaţă de căpsuni reţetă

Papanaşi cu dulceaţă de căpsuni reţetă

Se amestecă bine oul cu brănza de vaci, zahărul şi pliculetul de zahăr vanilat, după care se

4 voturi    0 comentarii
59 min
Dulciuri diverse
Dulceata de cirese amare

Dulceata de cirese amare

Ciresele spalate si curatate de samburi se pun intr-un vas pe foc mare impreuna cu zaharul si cuisoarele.

2 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • tradaro

    tradaro (Chef de cuisine) , 15 mai 2009

    Fac si dar cu iaurt cu fruct. Sunt delicioase. Felicitari!

Dificultate

Medie

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 200 g iaurt
  • 150 g faina
  • 1 ou
  • coaja de la o lamaie
  • 1 praf de copt
  • zahar pudra
  • ulei pentru prajit
  • sare

Raporteaza reteta

tradaro

tradaro (Chef de cuisine)

Fac si dar cu iaurt cu fruct. Sunt delicioase. Felicitari!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
TABLA DE SAH