Reteta de gogosi glazurate. Gogosi glazurate reteta simpla si delicioasa. Gogosi americane glazurate. Reteta de Donuts. Gogosi cu glazura. Gogosi glazurate reteta americana de gogosi Donuts.
Reteta de gogosi glazurate este usor de preparat, cu un rezultat grozav. Ies niste gogosi glazurate foarte pufoase si aromate, pe care le puteti decora cu glazura de zahar pudra, fondant sau ciocolata.
In primul rand punem drojdia intr-un vas mic, adaugam putin zahar si cateva linguri de lapte cald (din cantitatile date). Lasam 10 minute sa se activeze.
Intr-un bol incapator cernem faina iar separat amestecam galbenusurile cu sarea, vanilia, restul de zahar si lapte cald. Le punem peste faina, adaugam untul moale si amestecul cu drojdia crescuta.
Framantam bine pana obtinem un aluat spre moale, dar nelipicios. Acoperim si lasam la dospit pana isi dubleaza volumul.
Apoi transferam aluatul pe blatul de lucru, intindem cu sucitorul aluatul cu o grosime de aproximativ 1 cm. Decupam gogosile (eu am folosit un inel de inox de 8 cm si un dop de 3,5 cm).
Resturile care raman se unesc, se intind cu sucitorul si se decupeaza.
Acoperim gogosile formate si le lasam inca vreo 20 de minute la dospit, apoi le prajim in ulei incins, la foc mediu, pana se rumenesc frumos. Le scoatem pe servetele absorbante si le decoram cu glazura de ciocolata (ciocolata rupta bucatele se amesteca cu uleiul si se topeste la baie de abur sau in cuptorul cu microunde).
Decoram si cu bombonele colorate sau de ciocolata, inainte de a se intari glazura.
Incercati si voi reteta de gogosi glazurate, va asigur ca toti vor fi incantati. Pofta buna!
Bucura-i pe cei dragi pregatindu-le aceste cornuri pufoase cu gem! Reteta este simpla si delicioasa, se prepara usor, iar...
Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasaPlacinte cu aluat fraged de casa si branza sarata, o reteta simpla si delicioasa, perfecta pentru gustari sau aperitive....
Placinte cu aluat fraged de casa si branza sarata. Reteta simpla si delicioasaSe spala lintea, se scurge si se acopera cu apa fiarta, intr-un castron pe care il acoperim cateva minute.
Supa de toamna cu linte si oua de prepelitaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii