autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Gogosi ''pripite''

Autor: iuliana hrusca (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iuliana hrusca (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 aprilie 2009

Ingrediente
3 oua, 3 vanilii, 1 praf de copt, un iaurt de 400 gr., 1/2 de cana de zahar si faina cit cuprinde

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

6 voturi

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele, iar aluatul va trebui sa fie mai gros decit la clatite. Se pun cu lingura in ulei incins.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi ''pripite''" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Gogosi cu ciocolata

Gogosi cu ciocolata

Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte. Amestecam usor pana dizovam

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Bomboloni amorezate-gogosi din aluat oparit

Bomboloni amorezate-gogosi din aluat oparit

Apa si untul se dau intr-un clocot, apoi se iau de pe foc si se adauga faina in bloc, amestecata

52 voturi    24 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Otilia-Iulia Uilacan

    Otilia-Iulia Uilacan (Chef de cuisine) , 05 aprilie 2009

    Cred ca o sa le fac si eu.Mersi.

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

6 voturi

Ingrediente

  • 3 oua
  • 3 vanilii
  • 1 praf de copt
  • un iaurt de 400 gr.
  • 1/2 de cana de zahar si faina cit cuprinde

Raporteaza reteta

Otilia-Iulia Uilacan

Otilia-Iulia Uilacan (Chef de cuisine)

Cred ca o sa le fac si eu.Mersi.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Crema de Vanilie cu Frisca