Intr-un castron se amesteca faina impreuna cu drojdia(in cazul de fata pt k am folosit drojdie la plic), apoi se adauga untul la temperatura camerei, ouale batute cu putina sare, laptele caldut, sticluta de rom, se amesteca pana se face un amestec omogen..
Se lasa la dospit cam 45 minute, apoi coca se intinde la o forma potrivita si se alege un pahar cu care se formeaza cercuri(pe placul bucatarului) se pun in uleiul incins se lasa pana se rumenesc..sa aveti pofta!(nu numai d-stra)
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii