autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Gogosi simple

Autor: IONESCU ROXANA (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 20 aprilie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: IONESCU ROXANA (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 20 aprilie 2008

Ingrediente
1 PLICULET DROJDIE,ESENTA VANILIE,ESENTA ROM,3 LINGURI ZAHAR,3 LINGURI ULEI,500 L LAPTE CALDUT/APA,FAINA CAT CUPRINDE,ZAHAR PUDRA

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

20 voturi

Mod de preparare

Din ingredientele de mai sus se formeaza o coca care se lasa sa creasca pana isi dubleaza volumul. Se intinde o foaie cu grosimea de 2 cm si se decupeaza gogosi cu paharul. Se prajesc in ulei incins pe ambele parti si la sfarsit se pudreaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi simple" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Gogosi simple

Gogosi simple

Frecam drojdia cu o lingura de zahar. Intr-un bol punem faina cernuta, zaharul, drojdia dizolvata,

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Fursecuri de Craciun (cu ness si nuci)

Fursecuri de Craciun (cu ness si nuci)

Reteta 1: se freaca untul spuma; oul se bate si se amesteca cu zaharul pudra, sarea si esentele apoi

17 voturi    8 comentarii
2h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

20 voturi

Ingrediente

  • 1 PLICULET DROJDIE,ESENTA VANILIE,ESENTA ROM,3 LINGURI ZAHAR,3 LINGURI ULEI,500 L LAPTE CALDUT/APA,FAINA CAT CUPRINDE,ZAHAR PUDRA

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Tarta cu capsuni si blat de alune