Drojdia se inmoaie in putin lapte, apoi se pune intr-un bol mai mare faina
Drojdia se inmoaie in putin lapte, apoi se pune intr-un bol mai mare faina se face o gaura in miljocul faini unde se pune oul, zaharul, praful de sare si drojdia inmuiata.Se amesteca toate apoi se pune uleiul si 250 ml de lapte+apa. Se framanta toate la un loc, daca e nevoie se mai complecteaza cu faina sau putin ulei, apoi se lasa sa creasca.
Trebuie sa devina un aluat moale si sa se desprinda de maine.
Se unge un platou cu putin ulei si se intinde aluatul apoi cu un pahar se face formele si se pun in uleiul incins.
Se pudreaza cu zahar praf.
Pofta Buna!!!
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii