autor:

ElaTheAngel

» » , , Aperitive, Aperitive, Mancaruri cu carne

Gordon bleu

Autor: ElaTheAngel (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 12 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ElaTheAngel (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 12 iulie 2009

Ingrediente
1 kg piept de pui, 500g cascaval sau cascaval ambalat individual, 500g salam(sunca), felii de ciuperci(optional), 1 ou, pesmet, sare, piper, vegeta(deli`kat)

Dificultate: Medie Timp: 30 min

9 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se dezoseaza, se spala si se feliaza pe lung. Intr-o farfurie sau bol se amesteca pesmetul cu sare sau vegeta(deli`kat), piper, putin praf de chilli (pentru doritori) si putin busuioc. Se ia o felie de piept de pui peste care se aseaza o felie de cascaval care sa acopere aproape toata suprafata feliei de piept(preferabil a se lasa cca. 5mm liber de jur imprejur pentru a se putea incheia), o felie de salam sau sunca si 2-3 felii de ciuperci(in functie de marime). Apoi se impatura pieptul de pui o data(sau se ruleaza), se apasa pe margini, se umezeste cu putina apa sau ou si se da prin pesmetul amestecat cu condimente. Intr-o tigaie se incinge uleiul si se pune gordon bleu-ul la prajit la foc mediu timp de circa 5 min. Se servesc presarati cu parmezan ras sau cu cartofi prajiti presarati cu parmezan ras.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gordon bleu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ceafa de porc cu usturoi la cuptor

Ceafa de porc cu usturoi la cuptor

Se bate un pic ceafa de porc. Intr-o farfurie se amesteca usturoiul pisat, cu ulei, sare, piper,

9 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
PAPARADA CU CARNAT DE PUI

PAPARADA CU CARNAT DE PUI

Am calit un pic carnatul, ceapa, ardeiul, am adaugat ouale batute si branza la urma. Se serveste

3 voturi    4 comentarii
10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi 12

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    ana , 01 decembrie 2009

    eu am facut si acasa asa ceva si e foarte bun,va dau un sfat ,incercatil merita.

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 06 noiembrie 2009

    pare f bun,o sa incerc si cu ciuperci

  • carmenela

    carmenela (Chef de cuisine) , 13 iulie 2009

    Numele exact este CORDON BLEU... si la origine in bucataria franceza se dadea tuturor felurilor de mincare de un inalt nivel de calitate... Forma actuala a fost creata in milano in jurul anului 1850...

Dificultate

Medie

Timp

30 min

9 voturi

Ingrediente

  • 1 kg piept de pui
  • 500g cascaval sau cascaval ambalat individual
  • 500g salam(sunca)
  • felii de ciuperci(optional)
  • 1 ou
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • vegeta(deli`kat)

Raporteaza reteta

Retete
de ElaTheAngel
Mici proaspeti cu carne de oaie

Mici proaspeti cu carne de oaie

Se curata usturoiul, se zdrobeste si se amesteca cu 2 linguri de apa. Se spala carnea, se lasa la

26 voturi    2 comentarii
15 min
Mancaruri cu carne
Meat balls alla Ela

Meat balls alla Ela

Se toaca ceapa marunt si se pune la calit intr-o tigaie de teflon(eu nu incing uleiul pentru ca am

5 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

ana

eu am facut si acasa asa ceva si e foarte bun,va dau un sfat ,incercatil merita.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pui cu sos de lamaie