autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

gordon bleu fals

Autor: ANDREEA NATALIA GARDURARIU (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ANDREEA NATALIA GARDURARIU (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 mai 2008

Ingrediente
pt. aluat: 2 oua 5 linguri ulei,putin bicarbonat,sara, faina 1 cana,si apa minerala cit cuprinde pentru a coace citeva clatite(scoverzi), umplutura:200 g cascaval, 100 g sunca afumata (sau alt fel de sunca,ciuperci din borcan, condimente dupa gust, 2 oua, cascavalul si sunca se taie cubulete, la fel si ciupercilesi se amesteca laolalta, clatitele coapte su umplu pe un sfert cu aceasta cumpozitie, se impatura clatita in doua apoi inca o data rezultand un triunghicare se da prin faina si ou si dse prajeste, sunt excelente

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

pt. aluat: 2 oua 5 linguri ulei,putin bicarbonat,sara , faina 1 cana,si apa minerala cit cuprinde pentru a coace citeva clatite(scoverzi);
umplutura:200 g cascaval , 100 g sunca afumata (sau alt fel de sunca,ciuperci din borcan, condimente dupa gust, 2 oua;
cascavalul si sunca se taie cubulete, la fel si ciupercilesi se amesteca laolalta;
clatitele coapte su umplu pe un sfert cu aceasta cumpozitie, se impatura clatita in doua apoi inca o data rezultand un triunghicare se da prin faina si ou si dse prajeste;
sunt excelente; pot fi pregatite si cu legume sau spanac;
Daca ti-a placut reteta noastra "gordon bleu fals" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Prăjitură de sărbătoare din Franţa

Prăjitură de sărbătoare din Franţa

Faceţi aluatul(e ca de cozonac) si lasati-l să se odihneasca o noapte la rece(eu l-am pus în frigider). A

17 voturi    7 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
FUNDITE CU BRANZA

FUNDITE CU BRANZA

Intr-un castron se amesteca iaurtul, uleiul de masline, oul, branza , nucsoara, boiaua, drojdia dizolvata

5 voturi    10 comentarii
10 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Radu Liliana (Chef de cuisine) , 17 iulie 2008

    Interesant, am sa incerc si eu aceasta reteta.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • pt. aluat: 2 oua 5 linguri ulei,putin bicarbonat,sara
  • faina 1 cana,si apa minerala cit cuprinde pentru a coace citeva clatite(scoverzi)
  • umplutura:200 g cascaval
  • 100 g sunca afumata (sau alt fel de sunca,ciuperci din borcan
  • condimente dupa gust
  • 2 oua
  • cascavalul si sunca se taie cubulete
  • la fel si ciupercilesi se amesteca laolalta
  • clatitele coapte su umplu pe un sfert cu aceasta cumpozitie
  • se impatura clatita in doua apoi inca o data rezultand un triunghicare se da prin faina si ou si dse prajeste
  • sunt excelente

Raporteaza reteta

Fara foto

Radu Liliana (Chef de cuisine)

Interesant, am sa incerc si eu aceasta reteta.

Adauga reteta
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    6 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Paine cu orez Paine cu orez

Fierbeți orezul si lăsați sa se răcească, il puneți in strecurătoare si lăsați sa se scurgă, apoi puneți in blender si il

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Paine Purcelus