autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

gordon bleu fals

Autor: ANDREEA NATALIA GARDURARIU (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ANDREEA NATALIA GARDURARIU (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 mai 2008

Ingrediente
pt. aluat: 2 oua 5 linguri ulei,putin bicarbonat,sara, faina 1 cana,si apa minerala cit cuprinde pentru a coace citeva clatite(scoverzi), umplutura:200 g cascaval, 100 g sunca afumata (sau alt fel de sunca,ciuperci din borcan, condimente dupa gust, 2 oua, cascavalul si sunca se taie cubulete, la fel si ciupercilesi se amesteca laolalta, clatitele coapte su umplu pe un sfert cu aceasta cumpozitie, se impatura clatita in doua apoi inca o data rezultand un triunghicare se da prin faina si ou si dse prajeste, sunt excelente

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

pt. aluat: 2 oua 5 linguri ulei,putin bicarbonat,sara , faina 1 cana,si apa minerala cit cuprinde pentru a coace citeva clatite(scoverzi);
umplutura:200 g cascaval , 100 g sunca afumata (sau alt fel de sunca,ciuperci din borcan, condimente dupa gust, 2 oua;
cascavalul si sunca se taie cubulete, la fel si ciupercilesi se amesteca laolalta;
clatitele coapte su umplu pe un sfert cu aceasta cumpozitie, se impatura clatita in doua apoi inca o data rezultand un triunghicare se da prin faina si ou si dse prajeste;
sunt excelente; pot fi pregatite si cu legume sau spanac;
Daca ti-a placut reteta noastra "gordon bleu fals" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
SARATELE

SARATELE

Se face un aluat mai moale,se intind foile(potrivite).Se ung cu compozitia obtinuta dintr-un ou batut

28 voturi    11 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Foietaj cu bacon si cascaval

Foietaj cu bacon si cascaval

Foietajul l-am scos din congelator si l-am lasat la dezghetat la temperatura camerei, pe un prosopel.

4 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Radu Liliana (Chef de cuisine) , 17 iulie 2008

    Interesant, am sa incerc si eu aceasta reteta.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • pt. aluat: 2 oua 5 linguri ulei,putin bicarbonat,sara
  • faina 1 cana,si apa minerala cit cuprinde pentru a coace citeva clatite(scoverzi)
  • umplutura:200 g cascaval
  • 100 g sunca afumata (sau alt fel de sunca,ciuperci din borcan
  • condimente dupa gust
  • 2 oua
  • cascavalul si sunca se taie cubulete
  • la fel si ciupercilesi se amesteca laolalta
  • clatitele coapte su umplu pe un sfert cu aceasta cumpozitie
  • se impatura clatita in doua apoi inca o data rezultand un triunghicare se da prin faina si ou si dse prajeste
  • sunt excelente

Raporteaza reteta

Fara foto

Radu Liliana (Chef de cuisine)

Interesant, am sa incerc si eu aceasta reteta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    7 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
LIPIE PENTRU KEBAB