autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

gordon bleu fals

Autor: ANDREEA NATALIA GARDURARIU (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ANDREEA NATALIA GARDURARIU (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 mai 2008

Ingrediente
pt. aluat: 2 oua 5 linguri ulei,putin bicarbonat,sara, faina 1 cana,si apa minerala cit cuprinde pentru a coace citeva clatite(scoverzi), umplutura:200 g cascaval, 100 g sunca afumata (sau alt fel de sunca,ciuperci din borcan, condimente dupa gust, 2 oua, cascavalul si sunca se taie cubulete, la fel si ciupercilesi se amesteca laolalta, clatitele coapte su umplu pe un sfert cu aceasta cumpozitie, se impatura clatita in doua apoi inca o data rezultand un triunghicare se da prin faina si ou si dse prajeste, sunt excelente

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

pt. aluat: 2 oua 5 linguri ulei,putin bicarbonat,sara , faina 1 cana,si apa minerala cit cuprinde pentru a coace citeva clatite(scoverzi);
umplutura:200 g cascaval , 100 g sunca afumata (sau alt fel de sunca,ciuperci din borcan, condimente dupa gust, 2 oua;
cascavalul si sunca se taie cubulete, la fel si ciupercilesi se amesteca laolalta;
clatitele coapte su umplu pe un sfert cu aceasta cumpozitie, se impatura clatita in doua apoi inca o data rezultand un triunghicare se da prin faina si ou si dse prajeste;
sunt excelente; pot fi pregatite si cu legume sau spanac;
Daca ti-a placut reteta noastra "gordon bleu fals" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Cozonac Rozenkrantz

Cozonac Rozenkrantz

Caramelizam cele 8 linguri de zahar direct in oala in care vom face coconacul sau il putem carameliza

3 voturi    6 comentarii
1h 50 min
Aluaturi si Foietaje
Cozonaci cu nuca si rahat

Cozonaci cu nuca si rahat

Punem faina intr-un vas si peste faina adaugam cele 4 galbenusuri. Separat, intr-o oala, punem laptele

189 voturi    42 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Radu Liliana (Chef de cuisine) , 17 iulie 2008

    Interesant, am sa incerc si eu aceasta reteta.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • pt. aluat: 2 oua 5 linguri ulei,putin bicarbonat,sara
  • faina 1 cana,si apa minerala cit cuprinde pentru a coace citeva clatite(scoverzi)
  • umplutura:200 g cascaval
  • 100 g sunca afumata (sau alt fel de sunca,ciuperci din borcan
  • condimente dupa gust
  • 2 oua
  • cascavalul si sunca se taie cubulete
  • la fel si ciupercilesi se amesteca laolalta
  • clatitele coapte su umplu pe un sfert cu aceasta cumpozitie
  • se impatura clatita in doua apoi inca o data rezultand un triunghicare se da prin faina si ou si dse prajeste
  • sunt excelente

Raporteaza reteta

Fara foto

Radu Liliana (Chef de cuisine)

Interesant, am sa incerc si eu aceasta reteta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Langos