autor:

zana b.

» » Spume si creme dulci

Granita cu scortisoara

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 iunie 2009

Ingrediente
100g zahar,3 galbenusuri,150g frisca, lingura de rom,1 albus,1/2 lingura de zahar

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

0 voturi

Mod de preparare

La 100g zahar se adauga 3 galbenusuri si se amesteca pana se formeaza o crema spumoasa.Se adauga romul si frisca si se bat bine.
La sfarsit se incorporeaza albusul batut spuma cu restul de zahar.
Se pune amestecul in pahare,se presara cu scortisoara si se da la congelator 2 ore.
Daca ti-a placut reteta noastra "Granita cu scortisoara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Pudding fondant de ciocolata cu cafea

Pudding fondant de ciocolata cu cafea

1. Incalzeste cuptorul la 200ᵒC.Unge cu unt 6 vase mici termorezistente sau o tava de 12 briose. 2. Topeste

7 voturi    8 comentarii
30 min
Spume si creme dulci
Crema de zahar ars

Crema de zahar ars

1. Se alege forma in care vrem sa facem crema si se adauga in ea o cana cu zahar. Eu folosesc o craticioara

17 voturi    15 comentarii
2h
Spume si creme dulci

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 100g zahar,3 galbenusuri,150g frisca, lingura de rom,1 albus,1/2 lingura de zahar

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Spume si creme dulci

Terci cu fulgi de ovaz si fructe Terci cu fulgi de ovaz si fructe

Imi pare rau, nu este frumos cuvantul terci, dar nu am gasit ceva mai potrivit. Se pun in robotul de bucatarie toate ingredientele,

0 voturi    0 comentarii
15 min
Budinci
Panna cotta Panna cotta

Gelatina se hidrateaza în apă rece. Se crestează batonul de vanilie şi se scoate miezul cu vârful cuţitului. Batonul,

0 voturi    0 comentarii
20 min
Budinci
Dulceata de lapte