autor:

zana b.

» » Spume si creme dulci

Granita cu scortisoara

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 iunie 2009

Ingrediente
100g zahar,3 galbenusuri,150g frisca, lingura de rom,1 albus,1/2 lingura de zahar

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

0 voturi

Mod de preparare

La 100g zahar se adauga 3 galbenusuri si se amesteca pana se formeaza o crema spumoasa.Se adauga romul si frisca si se bat bine.
La sfarsit se incorporeaza albusul batut spuma cu restul de zahar.
Se pune amestecul in pahare,se presara cu scortisoara si se da la congelator 2 ore.
Daca ti-a placut reteta noastra "Granita cu scortisoara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Spuma de capsuni cu kefir

Spuma de capsuni cu kefir

Amesteci kefirul rece de la frigider cu zaharul in blender,adaugi capsunele, mixezi la turatie mica,

6 voturi    9 comentarii
5 min
Spume si creme dulci
Budincã  de mere îmbãtate

Budincã de mere îmbãtate

Se pare cã vara sa instalat bine si nu vrea sã treacã pe la noi... acest desert îl pregãtesc

7 voturi    9 comentarii
1h
Spume si creme dulci

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 100g zahar,3 galbenusuri,150g frisca, lingura de rom,1 albus,1/2 lingura de zahar

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Spume si creme dulci

Inimioare pline de savoare Inimioare pline de savoare

*Aluat: 1.Amestecam faina cu zaharul si sarea pe o suprafata de lucru cat mai rece posibil. 2.Adaugam untul foarte rece taiat in bucatele

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Tiramisu de portocalã Tiramisu de portocalã

Un desert asemãnãtor a fost fãcut in sec. 17 in Siena, oras al provinciei italiene Toscana. Cu ocazia vizitei

7 voturi    7 comentarii
30 min
Spume si creme dulci
Supa crema de morcovi