autor:

zana b.

» » Spume si creme dulci

Granita cu scortisoara

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 iunie 2009

Ingrediente
100g zahar,3 galbenusuri,150g frisca, lingura de rom,1 albus,1/2 lingura de zahar

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

0 voturi

Mod de preparare

La 100g zahar se adauga 3 galbenusuri si se amesteca pana se formeaza o crema spumoasa.Se adauga romul si frisca si se bat bine.
La sfarsit se incorporeaza albusul batut spuma cu restul de zahar.
Se pune amestecul in pahare,se presara cu scortisoara si se da la congelator 2 ore.
Daca ti-a placut reteta noastra "Granita cu scortisoara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Granita de capsuni

Granita de capsuni

Capsunile spalate si taiate in patru se pun in blender cu toate ingredientele de mai sus. Dupa ce

6 voturi    10 comentarii
10 min
Spume si creme dulci
Cremsnit cu biscuiti si banane

Cremsnit cu biscuiti si banane

Se pun toate ingredienetle pentru sirop intr-o cratita mica si se aduc la puctul de fierbere apoi

16 voturi    5 comentarii
10 min
Spume si creme dulci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 100g zahar,3 galbenusuri,150g frisca, lingura de rom,1 albus,1/2 lingura de zahar

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Spume si creme dulci

Tiramisu de portocalã Tiramisu de portocalã

Un desert asemãnãtor a fost fãcut in sec. 17 in Siena, oras al provinciei italiene Toscana. Cu ocazia vizitei

7 voturi    7 comentarii
30 min
Spume si creme dulci
Tiramisu cu fructe de pãdure Tiramisu cu fructe de pãdure

Este un desert pe care il apreciem vara, când este asa de cald si avem nevoie de "ceva rece". La noi e incã

16 voturi    7 comentarii
30 min
Spume si creme dulci
Mousse de scortisoarã (Mousse de canela)