Ingrediente
500 g capsuni, 50 g frisca lichida, 150 g zahar fin, 4 frunze de menta
Dificultate: Redusa | Timp: 10 min
6 voturi
Prima pagina » Retete Culinare » Dulciuri diverse, Inghetate, Spume si creme dulci
Ingrediente
500 g capsuni, 50 g frisca lichida, 150 g zahar fin, 4 frunze de menta
Dificultate: Redusa | Timp: 10 min
6 voturi
constanta proca (Chef de cuisine) , 13 iunie 2010
Felicitari !
constanta proca (Chef de cuisine) , 11 iunie 2010
O bunatate !
maria mihalache (Chef de cuisine) , 24 octombrie 2009
Bun, bun, bun...........
Redusa
10 min
6 voturi
Alina (Chef de cuisine) , 22 august 2009
Viviana, felicitari !!!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 august 2009
Arata foarte bine...
zana b. (Chef de cuisine) , 06 august 2009
Super buna!Capsunele..mmm..
vera (Chef de cuisine) , 06 august 2009
Eu nu folosesc frisca in granita, o fac pe baza de fructe, gheata si apa minerala, este ft buna insa si reteta ta ,ma atrage ft mult!
mirey (Chef de cuisine) , 30 iunie 2009
Ceva asemanator mancam la mare.Am sa fac si eu reteta si am sa incerc si cu alte fructe.Multumesc si felicitari!
Sidy (Chef de cuisine) , 30 iunie 2009
Rapid si delicios !!! Yammi-yammi...
Iulia M (Chef de cuisine) , 29 iunie 2009
Arata foarte bine si sunt convinsa ca este si foarte buna la gust. :)