autor:

Viviana

» » , , Dulciuri diverse, Inghetate, Spume si creme dulci

Granita de capsuni

Autor: Viviana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Viviana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 mai 2009

Ingrediente
500 g capsuni, 50 g frisca lichida, 150 g zahar fin, 4 frunze de menta

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

6 voturi

Mod de preparare

Capsunile spalate si taiate in patru se pun in blender cu toate ingredientele de mai sus. Dupa ce devine ca o spuma de capsuni, se pune compozitia intr-un vas si se da la congelator pentru 12 ore.
Daca ti-a placut reteta noastra "Granita de capsuni" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Pudim de Mamão

Pudim de Mamão

1)La cuptor se pune o tavã cu apã sã fiarbã. O formã tip chaminé se unge cu caramel lichid. 2)Se

10 voturi    7 comentarii
1h 15 min
Spume si creme dulci
Unt de alune de padure

Unt de alune de padure

Incinge o tigaie la foc potrivit si prajeste alunele 5 minute pana se rumesc usor.Lasa-le sa se raceasca

7 voturi    7 comentarii
15 min
Spume si creme dulci

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 13 iunie 2010

    Felicitari !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 11 iunie 2010

    O bunatate !

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 24 octombrie 2009

    Bun, bun, bun...........

    • Alina

      Alina (Chef de cuisine) , 22 august 2009

      Viviana, felicitari !!!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 august 2009

      Arata foarte bine...

    • zana b.

      zana b. (Chef de cuisine) , 06 august 2009

      Super buna!Capsunele..mmm..

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 06 august 2009

      Eu nu folosesc frisca in granita, o fac pe baza de fructe, gheata si apa minerala, este ft buna insa si reteta ta ,ma atrage ft mult!

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 30 iunie 2009

      Ceva asemanator mancam la mare.Am sa fac si eu reteta si am sa incerc si cu alte fructe.Multumesc si felicitari!

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 30 iunie 2009

      Rapid si delicios !!! Yammi-yammi...

    • Fara foto

      Iulia M (Chef de cuisine) , 29 iunie 2009

      Arata foarte bine si sunt convinsa ca este si foarte buna la gust. :)

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

10 min

6 voturi

Ingrediente

  • 500 g capsuni
  • 50 g frisca lichida
  • 150 g zahar fin
  • 4 frunze de menta

Raporteaza reteta

Retete
de Viviana
Ciocolata de casa

Ciocolata de casa

Intr-un bol se pune laptele praf,cacao si margarina. Se amesteca bine iar aparte,intr-un ibric pe

47 voturi    10 comentarii
30 min
Prajituri
TIRAMISU

TIRAMISU

Separi galbenusurile de albusuri un albus il pastrezi celelate 2 nu-ti trebuiesc. Freci cu mixerul

82 voturi    10 comentarii
30 min
Torturi
Savarina cu galzura de ciocolata

Savarina cu galzura de ciocolata

Bati albusurile spuma cu sarea, pui zaharul 200g apoi galebunusrile, pui faina, praful de copt, margarina

12 voturi    9 comentarii
30 min
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

Felicitari !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Spume si creme dulci

Terci cu fulgi de ovaz si fructe Terci cu fulgi de ovaz si fructe

Imi pare rau, nu este frumos cuvantul terci, dar nu am gasit ceva mai potrivit. Se pun in robotul de bucatarie toate ingredientele,

0 voturi    0 comentarii
15 min
Budinci
Panna cotta Panna cotta

Gelatina se hidrateaza în apă rece. Se crestează batonul de vanilie şi se scoate miezul cu vârful cuţitului. Batonul,

0 voturi    0 comentarii
20 min
Budinci
Supa crema de morcovi