autor:

Viviana

» » , , Dulciuri diverse, Inghetate, Spume si creme dulci

Granita de capsuni

Autor: Viviana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Viviana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 mai 2009

Ingrediente
500 g capsuni, 50 g frisca lichida, 150 g zahar fin, 4 frunze de menta

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

6 voturi

Mod de preparare

Capsunile spalate si taiate in patru se pun in blender cu toate ingredientele de mai sus. Dupa ce devine ca o spuma de capsuni, se pune compozitia intr-un vas si se da la congelator pentru 12 ore.
Daca ti-a placut reteta noastra "Granita de capsuni" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Crema de lamaie la pahar

Crema de lamaie la pahar

1 Se bate frisca spuma. 2 Se bat ouale ( le scoateti inainte cu o ora din frigider) cu zaharul. 3

4 voturi    4 comentarii
1h
Spume si creme dulci
Crema de zahar ars

Crema de zahar ars

Bateti ouale (eu am batut ouale cu un tel dar puteti folosi un mixer electric) ca pentru omleta apoi

8 voturi    1 comentariu
1h 15 min
Spume si creme dulci
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 13 iunie 2010

    Felicitari !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 11 iunie 2010

    O bunatate !

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 24 octombrie 2009

    Bun, bun, bun...........

    • Alina

      Alina (Chef de cuisine) , 22 august 2009

      Viviana, felicitari !!!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 august 2009

      Arata foarte bine...

    • zana b.

      zana b. (Chef de cuisine) , 06 august 2009

      Super buna!Capsunele..mmm..

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 06 august 2009

      Eu nu folosesc frisca in granita, o fac pe baza de fructe, gheata si apa minerala, este ft buna insa si reteta ta ,ma atrage ft mult!

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 30 iunie 2009

      Ceva asemanator mancam la mare.Am sa fac si eu reteta si am sa incerc si cu alte fructe.Multumesc si felicitari!

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 30 iunie 2009

      Rapid si delicios !!! Yammi-yammi...

    • Fara foto

      Iulia M (Chef de cuisine) , 29 iunie 2009

      Arata foarte bine si sunt convinsa ca este si foarte buna la gust. :)

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

10 min

6 voturi

Ingrediente

  • 500 g capsuni
  • 50 g frisca lichida
  • 150 g zahar fin
  • 4 frunze de menta

Raporteaza reteta

Retete
de Viviana
Ciocolata de casa

Ciocolata de casa

Intr-un bol se pune laptele praf,cacao si margarina. Se amesteca bine iar aparte,intr-un ibric pe

47 voturi    10 comentarii
30 min
Prajituri
TIRAMISU

TIRAMISU

Separi galbenusurile de albusuri un albus il pastrezi celelate 2 nu-ti trebuiesc. Freci cu mixerul

82 voturi    10 comentarii
30 min
Torturi
Savarina cu galzura de ciocolata

Savarina cu galzura de ciocolata

Bati albusurile spuma cu sarea, pui zaharul 200g apoi galebunusrile, pui faina, praful de copt, margarina

12 voturi    9 comentarii
30 min
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

Felicitari !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Spume si creme dulci

Budinca de tapioca cu lapte de hrisca Budinca de tapioca cu lapte de hrisca

Se pune tapioca intr-un bol cu apa rece, iar dupa ce s-a umflat, se scurge apa si se rastoarna in vasul cu lapte, pe foc. Se amesteca

0 voturi    0 comentarii
30 min
Budinci
Crema cu lapte de cocos Crema cu lapte de cocos

Pregatesti un caramel auriu din zahar si apa, imparti caramelul in forme mici si misti formele in asa fel, incat sa fie acoperit si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Budinci
Crema Chantilly (frisca)