Granola

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Componente:
  • 1 pahar nuca cocos macinata
  • 1 pahar seminte mac nemacinate
  • 1 pahar seminte floarea soarelui
  • 1 pahar seminte de dovleac
  • 12 Kg de fulgi de ovaz1 pahar
  • 1 pahar felii de samburi de migdale
  • 1 pahar stafide micute
  • 150 gr unt
  • 34 pahar cu miere de albine
  • 1 12 ligurita cu rom alcool

Mod de preparare

Mod de preparare:

Pasul 1:

untul, mierea si romul se topesc intr-o cratita pe foc potrivit pana la lichefiere.

Pasul2: se incorporeaza toate celelalte seminte si stafidele

Pasul3: se aseaza intr-o tava in strat subtire si coace in cuptor 25 minute la 170 grade C.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise