autor:

Anca E. Voicu

» » , , Fripturi, Mancaruri cu carne, Retete la gratar

Gratar cu garnitura de cartofi copti

Autor: Anca E. Voicu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 mai 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca E. Voicu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 mai 2017

Ingrediente
4-5 felii ceafa de porc, 8 mici, ulei, cativa cartofi, 50 g unt, putin cascaval ras, Condimente:, sare, piper , cimbru, cateva frunze de ceapa verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

3 voturi

Mod de preparare

Se fierb cativa cartofi in coaja, intr-o oala cu apa si putina sare. Cand sunt gata, se curata cu grija, se feliaza si se asaza intr-o tava cu hartie de copt. Se ung cu unt si se presara mirodenii: sare, piper, cimbru si se adauga peste ei putin cascaval ras. Se da tava la cuptorul preincalzit, cam 30 de minute sau pana se rumenesc.



Se pregateste ceafa de porc: se unge cu ulei fiecare bucata si se condimenteaza dupa gust. Eu am ales sare, piper negru macinat si cimbru.

Se pregatesc carnea si micii pe gratarul electric pana se rumenesc bine.



Cand sunt gata, se aranjeaza pe fiecare farfurie carnea de porc, mititeii, cativa cartofi copti si se decoreaza cu frunze de ceapa verde tocate marunt.



Pofta Buna!



Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu:http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/05/gratar-cu-garnitura-de-cartofi-copti.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Gratar cu garnitura de cartofi copti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete la gratar
Peste condimentat la gratar

Peste condimentat la gratar

Pestele se decongeleaza, se spala, se curata, iar dupa scurgere, se sterge bine cu servetele de bucatarie,

2 voturi    0 comentarii
1h
Retete la gratar
Piept de pui la gratar

Piept de pui la gratar

Intai pregatim marinada amestecand toate ingridentele impreuna.In marinada punem bucatile de piept

16 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Retete la gratar

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Lelia , 17 iunie 2019

    Doar citind reteta imi vine apa in gura, este o cina usoara si foarte delicioasa.Am facut si eu, am respectat reteta si a iesit foarte, foarte buna. Felicitari pentru aceste retete minunate .

  • Fara foto

    Liana , 27 aprilie 2018

    Wauuu, ce deliciu de gratar, foarte bun.

  • Fara foto

    Liliana , 13 decembrie 2017

    Foarte bun si gustos, alaturi de un pahar de vin.Felicitari,pentru aceasta cina.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

3 voturi

Ingrediente

  • 4-5 felii ceafa de porc
  • 8 mici
  • ulei
  • cativa cartofi
  • 50 g unt
  • putin cascaval ras
  • Condimente:
  • sare
  • piper 
  • cimbru
  • cateva frunze de ceapa verde

Raporteaza reteta

Retete
de Anca E. Voicu
Prajitura cu dulceata si glazura de albus cu nuca

Prajitura cu dulceata si glazura de albus cu nuca

Blatul: Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga margarina, praful de copt stins in zeama

13 voturi    6 comentarii
35 min
Prajituri
Prajitura cu foi de miere si crema de smantana

Prajitura cu foi de miere si crema de smantana

Foile cu miere: Se freaca zaharul cu ouale, se adauga mierea, uleiul, bicarbonatul stins in zeama

5 voturi    4 comentarii
59 min
Prajituri
Ecleruri in forma de inimioara

Ecleruri in forma de inimioara

Eclerurile: Se pun la fiert apa cu uleiul si cu un praf de sare. Cand fierbe apa, dam de pe foc

3 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse

Lelia

Doar citind reteta imi vine apa in gura, este o cina usoara si foarte delicioasa.Am facut si eu, am respectat reteta si a iesit foarte, foarte buna. Felicitari pentru aceste retete minunate .

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete la gratar

Snack de toamna Snack de toamna

Din toate ciupercile le alegem pe cele mai frumoase si taiem din ele, pe lung, cate 10-15 feliute foarte subtiri cu tot cu piciorus.

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Rulouri aperitiv cu legume trase la grill si branza Rulouri aperitiv cu legume trase la grill si branza

Spălăm bine vânăta și dovlecelul și le tamponăm cu prosoape de hârtie absorbante. Le feliem transversal în

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Saramura de macrou