Gratar cu garnitura de ceapa cu branza

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Gratar cu garnitura de ceapa cu branza

Ingrediente

  • carne pt gratar
  • 7-8 cepe mari
  • 500 gr de branza de oaie
  • 10 gr branza topita
  • 70 gr unt
  • ulei
  • sare piper condimente

Mod de preparare

Se toaca ceapa cat mai marunt(un robot de bucatarie e un ajutor perfect).Ceapa se caleste in unt si ulei pana ce este lucioasa.Adaugam apa cat nivelul cepei si o lasam sa fiarba(trebuie sa iasa ca o pasta s-au un piure)daca este nevoie mai adaugam apa,trebuie sa fiarba cam 40 50 minute.La sfarsit adugam branza de oaie pana se omogenizeaza,amestacam pana sa topeste toata branza.Adaugam barnza topita,mai fierbem 1 minut si o luam de pe foc.

Carnea poate sa fie pentru toate gusturile,grtatar,friptura,ceafa,cotlet sau muschi.Se serveste cu ceapa turnata peste carne.Simplu si foarte gustos.Merita incercat...eu am pus la reteta o friptura de vita savuroasa;bineinteles.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Varza a la Cluj. Puteti sa folositi si varza dulce. Daca folositi varza murata, gustati-o sa nu fie prea sarata, daca estem...

Varza a la Cluj
Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză

Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză

Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor