Se toaca ceapa cat mai marunt(un robot de bucatarie e un ajutor perfect).Ceapa se caleste in unt si ulei pana ce este lucioasa.Adaugam apa cat nivelul cepei si o lasam sa fiarba(trebuie sa iasa ca o pasta s-au un piure)daca este nevoie mai adaugam apa,trebuie sa fiarba cam 40 50 minute.La sfarsit adugam branza de oaie pana se omogenizeaza,amestacam pana sa topeste toata branza.Adaugam barnza topita,mai fierbem 1 minut si o luam de pe foc.
Carnea poate sa fie pentru toate gusturile,grtatar,friptura,ceafa,cotlet sau muschi.Se serveste cu ceapa turnata peste carne.Simplu si foarte gustos.Merita incercat...eu am pus la reteta o friptura de vita savuroasa;bineinteles.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii