Reteta postata pe: 13 aprilie 2010
Ingrediente
carne pt gratar, 7-8 cepe mari, 500 gr de branza de oaie, 10 gr branza topita, 70 gr unt, ulei, sare piper condimente
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 10 min
Mod de preparare
Se toaca ceapa cat mai marunt(un robot de bucatarie e un ajutor perfect).Ceapa se caleste in unt si ulei pana ce este lucioasa.Adaugam apa cat nivelul cepei si o lasam sa fiarba(trebuie sa iasa ca o pasta s-au un piure)daca este nevoie mai adaugam apa,trebuie sa fiarba cam 40 50 minute.La sfarsit adugam branza de oaie pana se omogenizeaza,amestacam pana sa topeste toata branza.Adaugam barnza topita,mai fierbem 1 minut si o luam de pe foc.
Carnea poate sa fie pentru toate gusturile,grtatar,friptura,ceafa,cotlet sau muschi.Se serveste cu ceapa turnata peste carne.Simplu si foarte gustos.Merita incercat...eu am pus la reteta o friptura de vita savuroasa;bineinteles.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gratar cu garnitura de ceapa cu branza" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat
13 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil
19 voturi
17 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2010
Cred ca este bun.
mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 14 aprilie 2010
Foarte bun!
Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2010
ai dreptate,merita incercat!salvat
valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2010
Trebuie sa fie o bunatate...