autor:

Ramona

» » Fripturi

Gratar de porc cu ceapa rosie

Autor: Ramona (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ramona (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 octombrie 2009

Ingrediente
cateva felii carne de porc pentru gratar, 2 cepe rosii, 6 cartofi, condimente pentru gratar-sare, boia, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata cartofii si se taie in patru, apoi se pun la fiert in apa cu sare si frunze de patrunjel.

Se bat feliile de gratar si se condimenteaza dupa gust.

Se incinge o tigaie, se pune putin ulei si se pun la prajit feliile de carne. Dupa cca 2 min, se intorc feliile si se aseaza rondelele de ceapa rosie pe gratare, se sareaza se se mai pune putin piper pe ceapa. Dupa ce bucatile de carne s-au prajit pe o parte, se iau cu grija rondelele de ceapa, se intoarce carnea pe partea cealalata, si se aseaza din nou rondelele de ceapa pe carne. La final, se intoarce carnea din nou cu fata in jos, cu tot cu rondelele de ceapa, pentru a se praji putin si ceapa.

Se servesc fie cu cartofi, sau macaroane, sau cu o alta garnitura de legume, dupa preferinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gratar de porc cu ceapa rosie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpe de pui pe sare

Pulpe de pui pe sare

Se curata pulpele si aripioarele (se pot face sau numai pulpe, sau numai aripioare, sau chiar un

5 voturi    5 comentarii
1h 5 min
Fripturi
Peste la steamer by copilou

Peste la steamer by copilou

Se spala morcovi, cartofi si ciupercile, apoi se curata. Morcovi, cartofi si ciupercile se pun in

3 voturi    6 comentarii
1h 20 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 15 octombrie 2009

    Un deliciu.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 15 octombrie 2009

    FOARTE, FOARTE BUN

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 15 octombrie 2009

    Bun, bun..

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • cateva felii carne de porc pentru gratar
  • 2 cepe rosii
  • 6 cartofi
  • condimente pentru gratar-sare
  • boia
  • piper.

Raporteaza reteta

Retete
de Ramona
Piept de pui la gratar

Piept de pui la gratar

Pentru gratar, se foloseste un gratar cumparat din comert, cu un orificiu in mijloc, ce se pune direct

5 voturi    9 comentarii
10 min
Fripturi
Cartofi cu oua, cascaval si smintina la cuptor

Cartofi cu oua, cascaval si smintina la cuptor

Se curata cartofii, se pun la fiert cu putina sare si patrunjel intreg (pentru un gust mai bun).

9 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Rulada cu gem

Rulada cu gem

Se separa albusurile de galbenusuri de la cele 4 oua. Se bat albusurile spuma cu un praf se sare,

6 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Prajituri

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

Un deliciu.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pulpe de pui la cuptor in sos de usturoi si lamaie