autor:

Cely Snijec

» » Mancaruri cu carne

Gratar din ceafa de porc

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 august 2009

Ingrediente
1 kg ceafa, 200 ml vin, o ceapa, 4 catei usturoi, sare, piper, condimente dupa placere

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

2 voturi

Mod de preparare

Feliezi ceafa, o lasi la marinat pentr o ora in amestec de vin, sare, condimente dupa placere, ceapa, usturoi. Asezi pe grill sau pe gratar, intorci sa fie rumena uniform pe ambele parti. Servesti cu garnitura de legume in prealabil fierte, gratinate pe grill(morcov, telina, patrunjel radacini),alaturi de salata preferata
Daca ti-a placut reteta noastra "Gratar din ceafa de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Gratar din ceafa de porc cu cartofi

Gratar din ceafa de porc cu cartofi

Bucatile de ceafa se tin de seara pina dimineata intr-un bait facut din vin, sosul de soia,boia,

8 voturi    7 comentarii
30 min
Fripturi
Gratar din hulughite si ceafa de porc

Gratar din hulughite si ceafa de porc

-Se curata hulughitele,se spala si se pun pe o tabla,gratar,la copt si se presoara putina sare peste

2 voturi    0 comentarii
30 min
Retete la gratar

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Nadia , 26 august 2009

    Foarte bun...

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 august 2009

    Delicios...

  • zana b.

    zana b. (Chef de cuisine) , 12 august 2009

    E mult mai buna la gratar ceafa.Eu aleg ceafa cu mai multa grasime si iese f. bine la gratar,dar si in tigaie alaturi de garnitura preferata.

    • Fara foto

      Cely , 12 august 2009

      Ceafa de porc e gustoasa fie sub forma de fritura fie la gratar. Simieimi place la nebunie

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 12 august 2009

      Intotdeauana ceafa de porc este mai gustoasa si mai ales daca o lasi la macerat un pic,yammmmmmmmmi.Felicitari.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Nadia

Foarte bun...

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Mini turtite in crusta de cartofi piure