E o reteta grozava ! dar din pacate,din cauza acestei retete a ajuns agricultura Romaniei la 0...de ce?
1 aceste discuri sant folosite la lucrari agricole(grapa cu discuri),ei si cineva a descoperit ca se poate face de mancare in ele si va dati seama ce a urmat...s-au furat toate.
2 neavand cu ce lucra pamantul ne-am pus pe gratarit si chefuit si am lasat terenurile in paragina.
3 cu toate ca au aparut tot felul de aparate de prelucrat pamantul tot degeaba...fiindca dupa ce n-eam invatat cu lenea ne-o fost rusine a mai muncii
Reteta:
Carnea o condimentam si o lasa la macerat in bere si vin cam 2 ore.Facem foc sub disc si il lasam sa se incinga.Punem slanina taiata felii pe marginea discului,o lasam sa se topeasca,pe urma punem carnea sub slanina,in asa fel incat sa absoarba grasimea de la slanina.Carnea o prajim in sange.Cand e gata carnea punem untura la topit si cand s-a incins adaugam cartofii taiati pai.Carnea o punem peste cartofii pai si cand sant aproape gata cartofii,prajim in untura si carnea pana devine crocanta.Se serveste cu salata de legume de gradina.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii