autor:

autor

» » Fripturi

Gratare de porc pane cu parmezan

   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 13 aprilie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 13 aprilie 2005

Ingrediente
4 cotlete de porc batute usor cu ciocanul de lemn, 2 oua, 4 linguri (de supa) de Parmezan (cascaval sarat) ras, 2 linguri (de supa) de pesmet alb, 4 linguri (de supa) de untdelemn, 8 frunze de busuioc, 1 lamaie, sare, piper.,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

15 voturi

Mod de preparare

Se bat ouale ca pentru omleta intr-o farfurie adanca, se sareaza, se pipereaza. intr-o alta farfurie adanca se amesteca pesmetul cu cascavalul ras. Se pune la incins untdelemnul intr-o tigaie de teflon. Se trec cotletele mai intai prin ou, apoi prin amestecul de pesmet si branza. Se prajesc pe fiecare parte cate 4-5 minute, la foc potrivit. Se aseaza gratarele pe farfurii si se decoreaza cu feliute de lamaie si frunze de busuioc. Alaturi, se serveste fie o rosie taiata felii, fie ardei capia copti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gratare de porc pane cu parmezan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
PUI LA ROTISOR

PUI LA ROTISOR

Se ia un pui pentru grill,se spala bine si se condimentaza dupa gustul fiecaruia.Apoi se infige tepusa

24 voturi    10 comentarii
4h 10 min
Fripturi
Friptura de vitel la dubletta

Friptura de vitel la dubletta

- Asezam carnea intre doua folii din plastic, o batem pe ambele parti cu ciocanul de carne. - Obtinem

2 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

15 voturi

Ingrediente

  • 4 cotlete de porc batute usor cu ciocanul de lemn
  • 2 oua
  • 4 linguri (de supa) de Parmezan (cascaval sarat) ras
  • 2 linguri (de supa) de pesmet alb
  • 4 linguri (de supa) de untdelemn
  • 8 frunze de busuioc
  • 1 lamaie
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

102 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

61 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de pui cu cartofi la cuptor