Curatati ceapa si o taiati rondele si o caliti usor un untul topit, adaugati faina si stingeti cu supa de peste. Dupa ce a dat un clocot adaugati smantana sosul worcester, sare, piper si adaugati crevetii. Luati de pe foc, puneti patrunjel dupa gust si jumate din pesmet.
Ungeti o forma tapetati cu pesmet si puneti scoicile apoi acoperiti cu sosul de creveti, presarati pesmet si gratinati in cuptorul incins la 220-250°C 10-15 minute.
Serviti cu salata verde si rosie.
Daca faceti de post inlocuiti untul cu ulei de masline si smantana cu frisca vegetala.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii