autor:

Fara foto

» » , , Aperitive, Mancaruri cu peste, Retete de post

Gratin cu fructe de mare

Autor: angela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 03 decembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: angela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 03 decembrie 2012

Ingrediente
500g cozze (scoici) numai miezul fara cochilie, 250g creveti decorticati, prefierti, 150g pesmet, 250 supa de peste, 1 legatura ceapa verde, 80g unt, 90g faina, 250 ml smantana dulce, 2 lingurite sos worcester, patrunjel tocat, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Curatati ceapa si o taiati rondele si o caliti usor un untul topit, adaugati faina si stingeti cu supa de peste. Dupa ce a dat un clocot adaugati smantana sosul worcester, sare, piper si adaugati crevetii. Luati de pe foc, puneti patrunjel dupa gust si jumate din pesmet.

Ungeti o forma tapetati cu pesmet si puneti scoicile apoi acoperiti cu sosul de creveti, presarati pesmet si gratinati in cuptorul incins la 220-250°C 10-15 minute.

Serviti cu salata verde si rosie.

Daca faceti de post inlocuiti untul cu ulei de masline si smantana cu frisca vegetala.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Gratin cu fructe de mare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Prajitura cu mere si nuci, de post

Prajitura cu mere si nuci, de post

Dupa ce merele au fost curatate de coaja, cotor si seminte, spalate si rase, iar nucile sparte, curatate

1 vot    0 comentarii
1h 40 min
Retete de post
Aperitiv cu avocado, cuisoare si iaurt din soia

Aperitiv cu avocado, cuisoare si iaurt din soia

Foarte consistent, usor de pregatit si sanatos. Se taie in doua avocado cu ajutorul unui cutit.

0 voturi    3 comentarii
15 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500g cozze (scoici) numai miezul fara cochilie
  • 250g creveti decorticati
  • prefierti
  • 150g pesmet
  • 250 supa de peste
  • 1 legatura ceapa verde
  • 80g unt
  • 90g faina
  • 250 ml smantana dulce
  • 2 lingurite sos worcester
  • patrunjel tocat
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de angela
Rustic cu ardei si praz

Rustic cu ardei si praz

Curatati ardeii si prazul.Intr-o tigaie incapatoare, puneti putin ulei de masline si puneti la calit

5 voturi    2 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tort Delicios

Tort Delicios

Blatul: Se separa ouale si se bat spuma tare albusurile dupa care se bat si galbenusurile cu zaharul

4 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Torturi
Paste cu ton

Paste cu ton

In primul rand punem la foc o oala cu apa in care punem sare (la 5 lt de apa o lingurita plina). Intr-o

3 voturi    0 comentarii
40 min
Retete de post
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Mancarica de dovleac placintar Mancarica de dovleac placintar

Se taie miezul de pe coaja dovleacului in cubulete mici. Orezul spalat se acopera cu apa rece si se lasa o ora sa se inmoaie un pic. Se

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pateuri cu branza vegetala Pateuri cu branza vegetala

Intr-un bol punem faina, facem pe mijloc loc si turnam uleiul si sarea si praful de copt si incepem sa amestecam, dupa care adaugam

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aluaturi si Foietaje
Mancarica de gutui - de post