Cartofii se curata si se fierb. Cand sunt fierti se taie rondele. Separat se fierbe bine carnea de pasare. Intr-o tigaie se caleste ceapa tocata, peste care se adauga kaizerul (sau jambonul) tocat cubulete.
Intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu pesmet se aseaza un strat de rondele de cartofi, peste care se intinde uniform amestecul de ceapa si jambon, usturoiul tocat marunt (sau pisat). Pe acest pat se pun bucatile de carne fiarta, apasandu-le putin sa intre in compozitie. Peste bucatile de carne se pune cate o bucatica de unt. Se presara deasupra sare, piper si alte condimente dupa gust.
Intr-un caston se amesteca ouale cu smantana si cascavalul dat pe razatoare, iar acest amestec se toarna peste compozitia din tava, niveland cu o lingura pentru uniformizare.
Se da la cuptor, la foc mediu, pana cand partea de deasupra se rumeneste.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii