Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
500 g cartofi, 400 g spanac, 2 cepe, o capatina usturoi, o lingura de unt, sare, piper, 150 g emmentaler, 100 g brinza feta rasa, 300 ml smintina
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Cartofii se pun la fiert in apa sarata. Spanacul se opareste in apa cu sare. Se decojesc cartofii si se taie felii. Ceapa si usturoiul se toaca si se pun la calit. Se adauga spanacul tocat si se lasa sa scada. Se condimenteaza cu sare si piper. Intr-o forma unsa se pune un rind de cartofi,jumatate din cantitatea de spanac, jumatate din cantitatea de brinza feta rasa. Se repeta. Deasupra se pune cascavalul felii si se toarna smintina amestecata cu condimente. Se coace 45 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gratin de cartofi cu spanac" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofii se pun la fiert in apa sarata.
Se decojesc cartofii dupa ce s-au fiert si i-am dat sub
6 voturi
1 comentariu
1h 15 min
Se curata legumele, se spala si se tau marunt unde apoi se pune putin ulei in cratita se se incalzesc
3 voturi
0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 29 august 2010
O bunatate !