autor:

autor

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gratin de cartofi cu spanac

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
500 g cartofi, 400 g spanac, 2 cepe, o capatina usturoi, o lingura de unt, sare, piper, 150 g emmentaler, 100 g brinza feta rasa, 300 ml smintina

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Cartofii se pun la fiert in apa sarata. Spanacul se opareste in apa cu sare. Se decojesc cartofii si se taie felii. Ceapa si usturoiul se toaca si se pun la calit. Se adauga spanacul tocat si se lasa sa scada. Se condimenteaza cu sare si piper. Intr-o forma unsa se pune un rind de cartofi,jumatate din cantitatea de spanac, jumatate din cantitatea de brinza feta rasa. Se repeta. Deasupra se pune cascavalul felii si se toarna smintina amestecata cu condimente. Se coace 45 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gratin de cartofi cu spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Gratin de spanac cu chiftelute si cartofi

Gratin de spanac cu chiftelute si cartofi

Cartofii se pun la fiert in apa sarata. Se decojesc cartofii dupa ce s-au fiert si i-am dat sub

5 voturi    1 comentariu
1h 15 min
Mancaruri cu carne
BUDINCA DE DOVLECEL

BUDINCA DE DOVLECEL

Reteta este una simpla, pentru ca este vara si foarte cald afara, nu vrem sa stam foarte mult timp

5 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 29 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

100 voturi    17 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Crema de dovlecel