autor:

autor

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gratin de legume cu brinza

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
450 g morcovi, 500 g cartofi, 400 g telina, legatura ceapa verde, 2-3 ardei de diferite culori, 200 g brinza de vaci sos: 250 ml lapte, 250 ml smintina, 5 oua, un catel usturoi pisat, nucsoara

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Morcovii, cartofii si telina se oparesc putin apoi se taie felii potrivite. Pentru sos, se amesteca ingredientele si se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara. In forma unsa se pune un strat de legume, sos si se presara cu brinza rasa. Se repeta inca o data operatia si se termina cu un rind de brinza rasa. Se pune la cuptor pentru 55-60 min.
Se serveste fierbinte, dar este gustos si rece
Daca ti-a placut reteta noastra "Gratin de legume cu brinza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Orez cu pui si legume

Orez cu pui si legume

Ceapa si ardeiul se curata si se taie cubulete. Se pun la calit in tigaie cu putin ulei. Se adauga

7 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sarmale de legume in foi de vita

Sarmale de legume in foi de vita

Sarmalutele de legume nu sunt cu nimic mai prejos decat cele cu carne, mai ales ca ciupercile au

5 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 450 g morcovi
  • 500 g cartofi
  • 400 g telina, legatura ceapa verde
  • 2-3 ardei de diferite culori
  • 200 g brinza de vaci sos: 250 ml lapte
  • 250 ml smintina
  • 5 oua
  • un catel usturoi pisat
  • nucsoara

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

106 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Fasole verde cu sos de rosii