Se aleg frunze proaspete de menta,se spala si se zdrobesc in mojar,asa se va pastra aroma speciala a mentei.
Se spala lamaia, se taie marunt si se pune la congelat,se lasa la congelat cam 24 de ore, apoi se scoate si se lasa la dezghetat, cam cat sa putem lua din ea cat trebuie.
Se taie patru felii fine de ghimbir.
Se pun ingredientele la blender si se mixeaza bine,apoi se toarna apa plata si se mai mixeaza pret de cateva secunde. Se serveste rece.
Sa aveti pofta dragilor!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii