Se aleg frunze proaspete de menta,se spala si se zdrobesc in mojar,asa se va pastra aroma speciala a mentei.
Se spala lamaia, se taie marunt si se pune la congelat,se lasa la congelat cam 24 de ore, apoi se scoate si se lasa la dezghetat, cam cat sa putem lua din ea cat trebuie.
Se taie patru felii fine de ghimbir.
Se pun ingredientele la blender si se mixeaza bine,apoi se toarna apa plata si se mai mixeaza pret de cateva secunde. Se serveste rece.
Sa aveti pofta dragilor!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii