autor:

Anonim

» » Dulciuri diverse

Gris cu lapte

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 august 2008

Ingrediente
gris, lapte, zahar, sare, sirop de fructe

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Grisul se toarna, putin cate putin, in laptele care fierbe in clocot, amestecand mereu. Se continua fierberea la foc moderat, amestecand continuu. Se adauga sare si zahar, cu 10 min. inainte de terminarea fierberii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gris cu lapte" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Gris cu lapte si sirop de zahar ars

Gris cu lapte si sirop de zahar ars

Infierbantam laptele cu zaharul, batonul si vanilia, turnam in ploaie o cana nu prea plina de gris

10 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Gris cu lapte si miere

Gris cu lapte si miere

Punem un tuci mic pe foc in care punem 1litru de lapte si 5 linguri d zahar si il lasam sa fiarba.

4 voturi    1 comentariu
10 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    SANZIANA (Chef de cuisine):

    Am facut aceasta reteta caci sotul meu este inebunit dupa ea si mi-a iesit f bine...l-am servit cu dulceata de visine...f bun!

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Se spală delicat afinele, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Lapte de pasare