Punem un tuci mic pe foc in care punem 1litru de lapte si 5 linguri d zahar si il lasam sa fiarba. Dupa ce a fiert punem si 11 linguri de gris si amestecam pana la omogenizare. La sfarsitul fierberii punem si esenta de vanilie sau lamaie, apoi luam de pe foc si turnam in castronase. Deasupra punem mierea. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii