Reteta postata pe: 07 iunie 2005
Ingrediente
Pentru 10 portii:, * 200 g gris,, * 1,500 l lapte,, * 200 g zahar,, * 250 g sirop de fructe,, * 10 g sare.
Dificultate: Medie | Timp: 1h
Mod de preparare
Grisul se toarna in ploaie, cite putin, in laptele care fierbe in clocot, amestecind continuu. Se continua fierberea la foc moderat, amestecind continuu. Se adauga sarea si zaharul, cu 10 minute inainte de terminarea fierberii. Dupa ce a fiert, grisul se pune in compotiere sau in farfurioare de servire. Se serveste cald, cu sirop de fructe deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gris cu lapte" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Laptele se pune sa fiarba cu zaharul si zaharul vanilat.Cand laptele incepe sa clocoteasca ,se toarna
57 voturi
18 comentarii
1h 30 min
Umplutura: laptele cu grisul se pun pe foc si se incalzesc putin.
Se bat ouale si se freaca cu zaharul
9 voturi
4 comentarii
1h 10 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate