autor:

Sidy

» » , Aperitive, Aperitive

Guguluf aperitiv din carne tocata

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 29 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 29 ianuarie 2011

Ingrediente
500 g carne tocata amestec, 2 buc praz, 2 oua, 4 catei usturoi, 4 cartofi, 100 g ciuperci mici intregi, 1lingura mustar, 80 g cascaval, 1 lingurita cimbru uscat, 1 legatura patrunjel verde, 50 ml ulei, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

9 voturi

Mod de preparare

Intr-un castron amestecam carnea tocata cu ouale, sarea, piperul, cimbrul si usturoiul tocat marunt.
Prazul il tocam marunt si il calim 5 minute in ulei.
Cartofii curatati ii dam pe razatoarea cu gauri mari si dupa ce ii stoarcem bine ii adaugam peste praz, asezonam si adaugam si patrunjelul verde tocat marunt si ciupercile tocate marunt, lasand deoparte 8 bucati mici.
Forma de guguluf o ungem cu ulei si punem carnea tocata pe care o modelam cu ajutorul degetelor astfel incat sa se faca un sant in interiorul gugulufului asa cum se vede in poza a 7-a, pe care il vom umple cu legumele.Radem deasupra cascavalul si ornam cu jumatatile de ciuperci ramase.
Dam guguluful la cuptorul dinainte incalzit la 160 grade C si lasam sa se coaca aproximativ 50-60 minute.
La servire se poate adauga un sos facut din o lingura maioneza, una cu mustar, 200 ml iaurt, sare si piper.Eu am adaugat si putin usturoi presat.
Se poate servi atat cald cat si rece.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf aperitiv din carne tocata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Sote de ciuperci

Sote de ciuperci

Se taie ciupercile mai gros. Se pune uleiul intr-o cratita si se prajeste usturoiul si patrunjelul

5 voturi    2 comentarii
25 min
Aperitive
Risotto cu ceapa verde

Risotto cu ceapa verde

Ceapa verde se curata si se spala, se taie marunt, inclusiv partea verde, apoi se caleste in uleiul

3 voturi    2 comentarii
15 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • mia

    mia (Chef de cuisine):

    Am preparat reteta ta ,a esit delicioasa. Nu am apucat sa fac poza pentru-ca familia mea la "devorat",felicitari...

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • tatiana

    tatiana (Chef de cuisine) , 16 iulie 2011

    Poti modifica denumira. Nu guguluf ci gugelhupf, de la Gugel = kapuze, ( gluga ), hupf ( zu hupfen ) = sich heben, ( nastere ), popular, se mai numeste "prajitura imparatului ".

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2011

    Mmmmmmmmmmmmmmm....Si ce frumos arata!*****

  • Adelina Damian-Fekete

    Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2011

    E o prezentare deosebită, bună şi pentru drobul de Paşti!

    • mia

      mia (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2011

      Cred ca este foarte bun,sigur o sa fac si eu....felicitari....*****

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2011

      Felicirtari Sidy draga! Arata minunat.Cred ca a fost un deliciu.

    • mihai

      mihai (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2011

      Excelenta reteta si idee. Felicitari!*****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

9 voturi

Ingrediente

  • 500 g carne tocata amestec
  • 2 buc praz
  • 2 oua
  • 4 catei usturoi
  • 4 cartofi
  • 100 g ciuperci mici intregi
  • 1lingura mustar
  • 80 g cascaval
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

61 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

tatiana (Chef de cuisine)

Poti modifica denumira. Nu guguluf ci gugelhupf, de la Gugel = kapuze, ( gluga ), hupf ( zu hupfen ) = sich heben, ( nastere ), popular, se mai numeste "prajitura imparatului ".

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paine prajita cu usturoi