autor:

Sidy

» » , Aperitive, Aperitive

Guguluf aperitiv din carne tocata

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 29 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 29 ianuarie 2011

Ingrediente
500 g carne tocata amestec, 2 buc praz, 2 oua, 4 catei usturoi, 4 cartofi, 100 g ciuperci mici intregi, 1lingura mustar, 80 g cascaval, 1 lingurita cimbru uscat, 1 legatura patrunjel verde, 50 ml ulei, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

9 voturi

Mod de preparare

Intr-un castron amestecam carnea tocata cu ouale, sarea, piperul, cimbrul si usturoiul tocat marunt.
Prazul il tocam marunt si il calim 5 minute in ulei.
Cartofii curatati ii dam pe razatoarea cu gauri mari si dupa ce ii stoarcem bine ii adaugam peste praz, asezonam si adaugam si patrunjelul verde tocat marunt si ciupercile tocate marunt, lasand deoparte 8 bucati mici.
Forma de guguluf o ungem cu ulei si punem carnea tocata pe care o modelam cu ajutorul degetelor astfel incat sa se faca un sant in interiorul gugulufului asa cum se vede in poza a 7-a, pe care il vom umple cu legumele.Radem deasupra cascavalul si ornam cu jumatatile de ciuperci ramase.
Dam guguluful la cuptorul dinainte incalzit la 160 grade C si lasam sa se coaca aproximativ 50-60 minute.
La servire se poate adauga un sos facut din o lingura maioneza, una cu mustar, 200 ml iaurt, sare si piper.Eu am adaugat si putin usturoi presat.
Se poate servi atat cald cat si rece.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf aperitiv din carne tocata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Chec aperitiv

Chec aperitiv

Se amesteca faina cu praful de copt.Galbenusurile se amesteca impreuna cu uleiul, laptele, mezelurile,

27 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Traistute cu ciuperci

Traistute cu ciuperci

Galbenusurile,romul uleiul si 50 ml lapte se amesteca bine intr-o oala,apoi se adauga faina si se

6 voturi    4 comentarii
2h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • mia

    mia (Chef de cuisine):

    Am preparat reteta ta ,a esit delicioasa. Nu am apucat sa fac poza pentru-ca familia mea la "devorat",felicitari...

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • tatiana

    tatiana (Chef de cuisine) , 16 iulie 2011

    Poti modifica denumira. Nu guguluf ci gugelhupf, de la Gugel = kapuze, ( gluga ), hupf ( zu hupfen ) = sich heben, ( nastere ), popular, se mai numeste "prajitura imparatului ".

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2011

    Mmmmmmmmmmmmmmm....Si ce frumos arata!*****

  • Adelina Damian-Fekete

    Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2011

    E o prezentare deosebită, bună şi pentru drobul de Paşti!

    • mia

      mia (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2011

      Cred ca este foarte bun,sigur o sa fac si eu....felicitari....*****

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2011

      Felicirtari Sidy draga! Arata minunat.Cred ca a fost un deliciu.

    • mihai

      mihai (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2011

      Excelenta reteta si idee. Felicitari!*****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

9 voturi

Ingrediente

  • 500 g carne tocata amestec
  • 2 buc praz
  • 2 oua
  • 4 catei usturoi
  • 4 cartofi
  • 100 g ciuperci mici intregi
  • 1lingura mustar
  • 80 g cascaval
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

tatiana (Chef de cuisine)

Poti modifica denumira. Nu guguluf ci gugelhupf, de la Gugel = kapuze, ( gluga ), hupf ( zu hupfen ) = sich heben, ( nastere ), popular, se mai numeste "prajitura imparatului ".

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Chiftele de porumb