autor:

maria mihalache

» » Dulciuri diverse

Guguluf cu caise confiate

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 februarie 2011

Ingrediente
6 linguri cu faina, 6 linguri cu zahar, 6 oua, 6 linguri cu ulei, 2 plicuri zahar vanilat, esenta de vanilie, putin unt, o mana caise confiate, ciocolata sau topping de ciocolata, 2-3 lingurite dulceata(ar fi fost de preferat de caise dar cum nu am avut am folosit de capsuni), sare

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

3 voturi

Mod de preparare

Se separa albusurile de galbenusuri.Se mixeaza bine galbenusurile cu zaharul si zaharul vanilat si se adauga treptat ca la maioneza uleiul apoi faina. Se amesteca bine.
Separat se bat spuma albusurile cu un strop de sare si se adauga peste amestecul de mai sus . Se adauga esenta de vanilie si caisele confiate taiate cubulete si se omogenizeaza bine. Forma de guguluf se tapeteaza cu putin unt si putina faina, se rastoarna amestecul de mai sus si se da la cuptor ladand sa se rumeneasca.
Facem testul scobitorii si cand este gata rumenit si facut scoatem din cuptor , lasam sa se raceasca si apoi rasturnam pe un platou.Se pudreaza cu zahar vanilat si se orneaza cu ciocolata topita si dulceata.Pentru ca nu am avut ciocolata am folosit topping de ciocolata.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf cu caise confiate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Gogosi umplute

Gogosi umplute

Am facut o maia din drojdie, 2 linguri de zahar si putin lapte, am pus-o la crescut intr-un castronel

7 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Chec cu mere si glazura de gem

Chec cu mere si glazura de gem

Trebuie sa va spun ca iubesc retetele lui Mary Berry si de curind am vazut in una emisiunile ei o

1 vot    1 comentariu
45 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    maria mihalache , 19 noiembrie 2013

    multumesc frumos Comy.m te mai astept cu drag!

  • Fara foto

    COMY.M. (Chef de cuisine) , 18 noiembrie 2013

    Aveti niste retete foarte bune.Sunteti o gospodina tare priceputa.

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 09 februarie 2011

    Camelia, intradevar usor de "confectionat".

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 09 februarie 2011

      Foarte bun si usor de facut.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

3 voturi

Ingrediente

  • 6 linguri cu faina
  • 6 linguri cu zahar
  • 6 oua
  • 6 linguri cu ulei
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • esenta de vanilie
  • putin unt
  • o mana caise confiate
  • ciocolata sau topping de ciocolata
  • 2-3 lingurite dulceata(ar fi fost de preferat de caise dar cum nu am avut am folosit de capsuni)
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

5 voturi    18 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

29 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

7 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci

maria mihalache

multumesc frumos Comy.m te mai astept cu drag!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Fursecuri vegane cu ciocolata Fursecuri vegane cu ciocolata

In oala mixerului cu suport de ghiara se pun margarina cu zaharul si esenta de vanilie si se freaca pana devine spuma si zaharul nu

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Gogosi cu branza dulce si potisa Gogosi cu branza dulce si potisa

Se pune branza dulce intr-un vas; peste ea se adauga laptele dulce, potisa in amestec cu faina, sare, esenta, oul si se omogenizeaza

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Bomboane multicolore mentolate