Procedam asa : mixam galbenusurile cu zaharul, uleiul, praful de copt si zaharul vanilat.
Procedam asa : mixam galbenusurile cu zaharul, uleiul, praful de copt si zaharul vanilat; albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Mixul de galbenusuri se adauga peste spuma de albusuri, amestecand usor de jos in sus, apoi se incorporeaza faina.
Se unge cu ulei o forma de prajituri rotunda. Compozitia se imparte in doua: intr-o jumatate se inglobeaza cacaua. Cele doua compozitii se toarna alternativ in forma, pana se umple. Se coace in cuptorul preincalzit si se lasa sa se raceasca.
Pentru glazura, ciocolata se dizolva pe baie de apa, se va incorpora apoi smantana pana se obtine o glazura consistenta. Glazura se toarna pe prajitura racita si se presara cu alune.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii