Se separa ouale si se bat bine albusurile cu zahar, apoi se amesteca galbenusurile cu sare si se pun peste albusuri, se amesteca in continuare, se adauga aromele, untul si se bate cu mixerul, se pun laptele, nucile, coaja de lamaie, apoi se pune faina amestecata cu praful de copt si se amesteca bine. Se pune compozitia in forma de guguluf si se da la cuptor 35-40min. Intre timp se face glazura de coiocolata astfel: laptele, zaharul si uleiul se pun pe foc cand se topeste zaharul se adauga cacao si se amesteca bine si se fierbe pana se ingroasa. Cand se scoate guguluful din cuptor se pune glazura .

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii