Guguluf cu morcovi

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Guguluf cu morcovi

Ingrediente

  • 250 gr faina
  • 250 gr morcov ras
  • 150 gr alune de padure
  • 150 gr zahar
  • 100 gr stafide
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1 plic praf copt
  • 4 oua
  • 250 ml ulei
  • esenta rom

Mod de preparare

Amestecam faina, zaharul, scortisoara, stafidele hidratate in putina apa calduta cu zahar si esenta de rom, alunele maruntite, morcovul ras si praful de copt. Ouale se amesteca bine impreuna cu uleiul, dupa care se adauga peste restul ingredientelor si se omogenizeaza amestecul.Turnam compozitia in forma de guguluf si dam la cuptor la foc mediu. Facem testul cu scobitoarea.

Cand checul este copt se scoate din forma si se las asa se raceasca. Glazuram cu ciocolata topita.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pizza bread

Pizza bread

Pizza bread
Ciorbă de crap

Ciorbă de crap

Ciorbă de crap
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor