autor:

Sidy

» » , Dulciuri diverse, Prajituri

Guguluf cu visine

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 05 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 05 iunie 2010

Ingrediente
6 oua, 6 linguri zahar, 6 linguri ulei, 6 linguri faina, 1 borcan visine fara samburi( pus pe iarna), unt pentru uns forma, 1 zahar vanilat, 1 praf de copt

Dificultate: Medie Timp: 1h

23 voturi

Mod de preparare

Intr-un vas mai inalt batem bine cu mixerul , galbenusurile cu zaharul si cu zaharul vanilat pina se albeste si se face ca o spuma.Adaugam uleiul incet ca la maioneza , batand in continuare compozitia.Adaugam faina si amestecam bine de tot cu mixerul.
Albusurile le batem spuma cu un praf de sare , apoi le adaugam la coca avand grija sa amestecam incet, de sus in jos albusurile ca sa nu se rupa.
O forma de guguluf o ungem cu unt si o tapetam cu faina. Un pumn de visine( dupa ce au fost scurse bine) se imprastie in partea de jos a formei.Adaugam aluatul si presaram apoi celelalte visine date prin faina, peste coca.
Dam tava la cuptorul dinainte incalzit la 180 grade aproximativ 30-40 minute pina se coace guguluful. Se face proba cu scobitoarea si daca este copt, se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca in forma.
Dupa ce s-a racit acoperim guguluful cu zahar praf si se taie felii.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf cu visine" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Broscute

Broscute

Se sparg ouale se amesteca cu 1 cana zahar,apoi adaugam 1 cana uleiul si 2 cani faina,punem amoniacul

1 vot    12 comentarii
1h
Prajituri
Prăjitura After Eight in  Philips Multicooker

Prăjitura After Eight in Philips Multicooker

Amestecăm într-un bol, făina, zahărul, praful de copt şi fulgii de cocos. Apoi punem iaurtul,

7 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Prajituri

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 16 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Stefania Bustelli , 14 martie 2015

    BUONISSIMA

  • tatiana

    tatiana (Chef de cuisine) , 15 iulie 2011

    Fara suparare, Liliana Pavelcu are dreptate, " gugelhupf " e denumirea corecta.

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 21 iunie 2010

    Imi pace tare mult!

    • Fara foto

      Liliana Pavelcu , 13 iunie 2010

      De fapt corect se spune "gugelhupf"; vorba aia: Surdul n-aude dar le potriveste!

    • Catalina

      Catalina (Chef de cuisine) , 12 iunie 2010

      Arata super am salvat-o... dupa ce se termina postul voi incerca si eu...

    • marta gabriela abdelhafiz

      marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 08 iunie 2010

      da,arata minunat salvat

    • joly-gina

      joly-gina (Chef de cuisine) , 07 iunie 2010

      delicioasa,preferata mea

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 iunie 2010

      Un deliciu guguluful tau...

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 07 iunie 2010

      arata foarte bine si mie imi plac visinele tare mult, asa ca nu pot decat sa notez *****

    • juliya

      juliya (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

      Superb.Felicitari!

    • Manolovici Eugen

      Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

      Pofta mare !, ne-ai mai facut cu asa desert !

    • Fara foto

      mira (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

      Nu peste multa vreme vom putea pune si visine proaspete.

    • mia

      mia (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

      Arata apetisant,cred ca este si foarte bun.....

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

      Si eu caut forma de guguluf, dar pana acum nu mi-a iesit in drum. O sa dau eu si peste ea cand ma astept mai putin. Arata nemaipomenit guguluful tau! Si are si visine!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 iunie 2010

      Ce frumos ti-a iesit, Sidy! Am cumparat si eu forma de-abia astept sa incerc.

    • Fara foto

      angy (Chef de cuisine) , 05 iunie 2010

      Interesanta reteta cu visine!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

23 voturi

Ingrediente

  • 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 6 linguri ulei
  • 6 linguri faina
  • 1 borcan visine fara samburi( pus pe iarna)
  • unt pentru uns forma
  • 1 zahar vanilat
  • 1 praf de copt

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

tatiana (Chef de cuisine)

Fara suparare, Liliana Pavelcu are dreptate, " gugelhupf " e denumirea corecta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Chec marmorat Chec marmorat

Se separa albusurile de galbenusuri, punandu-se fiecare in cate un vas mare de mixer. Se bat albusurile spuma tare, se adauga zeama

0 voturi    0 comentarii
25 min
Dulciuri diverse
Dulce cu curmale Dulce cu curmale

Intr-o tigaie, punem la incalzit curmalele macinate cu zaharul si adaugam si margarina si lasam sa se topeasca impreuna pana devine

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Prajitura Inghetata