Ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei. Punem untul moale intr-un bol,mixam putin,adaugam putina sare, zaharul si zaharul vanilat si se mixeaza pana ce devine o crema deschisa la culoare si spumoasa. Apoi adaugam ouale pe rand mixand bine dupa fiecare pana la omogenizare. Amestecam faina cu praful de copt si punem alternant cand faina, cand lapte pana la terminarea ingredientelor. Amestecam cu o paleta de plastic sau cu o lingura de lemn. Adaugam si coaja rasa de la cele 2lamai. Ungem cu unt si tapetam cu faina o forma de guguluf si turnam compozitia in aceasta. Coacem in cuptorul preincalzit aprox.50min. la 180grade. Se scoate din cuptor si se lasa la racit, iar apoi se glazureaza dupa dorinta. In compozitie se mai pot adauga bucatele de ciocolata, fructe uscate, stafide sau coaja de portocala zaharisita. POFTA BUNA!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii