Preparare: pentru inceput curatam cartofii, ii taiem si ii punem la fiert.(doar pe jumatate fierti). Intr-o cratita incalzim putin ulei si calim ceapa taiata mare. Cand ceapa s-a calit adaugam si bucatile de carne si amestecam bine ca sa nu se arda ceapa. Cand carne a prins culoare adaugam boiaua, rosiile,supa si sare. Amestecam bine totul, dam focul mai mic, acoperim cu capac si lasam sa fiarba cel putin 1 ora si 30 de minute. Adaugam cartofii pe jumatate fierti si mai fierbem 15 minute dupa care gulasul nostru e bun de mancat....Se serveste cu castraveti murati..pofta buna

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii