autor:

alina

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gulas

Autor: alina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Ungaria


    Reteta postata pe: 21 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Ungaria


Reteta postata pe: 21 noiembrie 2009

Ingrediente
Ingrediente: carne de vitel-1kg, rosii la cutie- 500g, cartofi-8, boia de ardei iute-1 lingura, ceapa-2, ulei-1/2 pahar, sare, supa de concentrat-500ml.

Dificultate: Medie Timp: 2h 20 min

44 voturi

Mod de preparare

Preparare: pentru inceput curatam cartofii, ii taiem si ii punem la fiert.(doar pe jumatate fierti). Intr-o cratita incalzim putin ulei si calim ceapa taiata mare. Cand ceapa s-a calit adaugam si bucatile de carne si amestecam bine ca sa nu se arda ceapa. Cand carne a prins culoare adaugam boiaua, rosiile,supa si sare. Amestecam bine totul, dam focul mai mic, acoperim cu capac si lasam sa fiarba cel putin 1 ora si 30 de minute. Adaugam cartofii pe jumatate fierti si mai fierbem 15 minute dupa care gulasul nostru e bun de mancat....Se serveste cu castraveti murati..pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Gulas de conopida

Gulas de conopida

Conopida se curata de frunze, se spala si se rupe in buchetele ce sa pun intr-un castron cu apa si

12 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
“M’nazaleh batatas”- Gulaş  arabesc

“M’nazaleh batatas”- Gulaş arabesc

Se incinge uleiul de masline intr-o cratita de fiert subpresiune si se caleste ceapa 2-3 minute apoi

8 voturi    4 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 13 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Alina Cernea , 17 iunie 2015

    1 cubulet de Knorr si apa

  • Fara foto

    Puscasu Florentina Roberta Ciprian , 11 iunie 2015

    Daca nu am supa concentrata ce se pune in loc?

  • Fara foto

    Elena Corb , 23 octombrie 2014

    UAUU ESTE FFFFOARTE GUSTOS,,, GATIT CU SUFLET ,DAR SI CU DRAGOSTE......

    • Fara foto

      Denis Stelea , 14 septembrie 2014

      ma va!asta nui gulas

    • Fara foto

      Dorica Marian , 14 septembrie 2014

      super

    • Chava

      Chava (Chef de cuisine) , 14 mai 2012

      E o tocanita cu cartofi. N-are nimic de-a face cu gulyas. Foarte mare dreptate!!!!!!!!! Nu stiu de ce inventati si pe urma il numiti gulyas si in niciun caz nu este GULAS. Hai sa fim seriosi e ca si cum strainii ar dispretui CIORBA DE BURTA.

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 11 iunie 2010

      O bunatate !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010

      Foarte bun, arata grozav!

    • Fara foto

      cris , 07 ianuarie 2010

      e o tocanita cu cartofi. n-are nimic de-a face cu gulyas.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 05 decembrie 2009

      CRED CA ESTE FOARTE BUN,DOAR PRIMA POZA AM VAZUT PE RESTUL NU POT SA LE VAD CA NU LE DESCARCA,MERG IN GOL

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 05 decembrie 2009

      imi place gulasul dar eu nu fierb cartofii ,ii pun cand carnea e aproape facuta

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 26 noiembrie 2009

      Arata foarte bine. Imi plac mancarurile cu sos.

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 25 noiembrie 2009

      arata bine ,si este ft bun!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

2h 20 min

44 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente: carne de vitel-1kg
  • rosii la cutie- 500g
  • cartofi-8
  • boia de ardei iute-1 lingura
  • ceapa-2
  • ulei-1/2 pahar
  • sare
  • supa de concentrat-500ml.

Raporteaza reteta

Retete
de alina
Tagliatelle cu creveti si dovlecel

Tagliatelle cu creveti si dovlecel

Puneti intr-o tigaie cu ulei, usturoiul tocat sa se prajeasca putin. Taiati dovlecei felii prajitile

23 voturi    6 comentarii
40 min
Paste si pizza
Orata al forno

Orata al forno

Preparare: Se curata pestele si se spala bine cu apa, se usuca, se sareaza si pipereaza( afara si

14 voturi    2 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste
Paste cu fasoale boabe

Paste cu fasoale boabe

Preparare: se toaca marunt ceapa si costita. Intr-o oala se pune putin ulei si se frige costita cu

13 voturi    1 comentariu
50 min
Paste si pizza

Chava (Chef de cuisine)

E o tocanita cu cartofi. N-are nimic de-a face cu gulyas. Foarte mare dreptate!!!!!!!!! Nu stiu de ce inventati si pe urma il numiti gulyas si in niciun caz nu este GULAS. Hai sa fim seriosi e ca si cum strainii ar dispretui CIORBA DE BURTA.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pui chinezesc cu paste si castane Pui chinezesc cu paste si castane

Taiem pieptul de pui spalat bine in fasii lunguiete. Punem bucatile rezultate intr-un castron impreuna cu sosul de soia, coniacul,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Tarta cu legumele toamnei Tarta cu legumele toamnei

Pregatim o tava cu dimensiunea de 30/40 cm. sau doua mai mici de 15/20 cm. Pentru inceput pregatim aluatul: 1.Punem intr-un castron

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Mancare de orez cu rosii