Preparare: pentru inceput curatam cartofii, ii taiem si ii punem la fiert.(doar pe jumatate fierti). Intr-o cratita incalzim putin ulei si calim ceapa taiata mare. Cand ceapa s-a calit adaugam si bucatile de carne si amestecam bine ca sa nu se arda ceapa. Cand carne a prins culoare adaugam boiaua, rosiile,supa si sare. Amestecam bine totul, dam focul mai mic, acoperim cu capac si lasam sa fiarba cel putin 1 ora si 30 de minute. Adaugam cartofii pe jumatate fierti si mai fierbem 15 minute dupa care gulasul nostru e bun de mancat....Se serveste cu castraveti murati..pofta buna
Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeuraDescopera cum sa pregatesti bastonase delicioase de dovlecei tempura, crocante si savuroase. Reteta simpla, cu ingrediente...
Bastonase de dovlecei in aluat crocant. Reteta de dovlecei tempuraRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii