autor:

Florenta Dinu

» » Mancaruri cu carne

Gulas

Autor: Florenta Dinu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Ungaria


    Reteta postata pe: 23 octombrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Florenta Dinu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Ungaria


Reteta postata pe: 23 octombrie 2010

Ingrediente
4 cepe,, 2 ardei grasi rosii,, 2 ardei grasi galbeni,, 2 ardei grasi verzi,, 1kg carne de vita,, 6 linguri de masline,, 8 linguri boia,, 2 linguri bulion,, 250ml vin rosu,, 6 linguri smintina,, sare,piper.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

15 voturi

Mod de preparare

Se taie ceapa rondele.Se taie jumatati ardeii grasi si se curata de cotoare si seminte.Pulpa se taie fisii.
Se taie cuburi carnea si se prajeste de jur imprejur in ulei,la foc iute.Se adauga ceapa si ardei gras si se calesc putin.Se condimenteaza cu boia si bulion.Se stinge cu vin si 125ml apa.Se acopera si se lasa sa se inabuse cca 60 de minute.Inainte de servire,se adauga smintina;se sareaza si se pipereaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Gulas cu carne

Gulas cu carne

Intr-o tigaie adanca se incalzesc 2 linguri de grasime si se calesc ceapa si ardeii, dar cel iute

6 voturi    0 comentarii
2h 45 min
Mancaruri cu carne
Gulas de fasole boabe

Gulas de fasole boabe

Fasolea boabe se spala bine si se pune la inmuiat in mai multe ape , de seara pina dimineata, cand

16 voturi    11 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne

  • 1 comentariu

  • Elga89

    Elga89 (Chef de cuisine) , 24 decembrie 2010

    excelente ingredientele - cu vin trebuie sa fie foarte aromat.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

15 voturi

Ingrediente

  • 4 cepe,
  • 2 ardei grasi rosii,
  • 2 ardei grasi galbeni,
  • 2 ardei grasi verzi,
  • 1kg carne de vita,
  • 6 linguri de masline,
  • 8 linguri boia,
  • 2 linguri bulion,
  • 250ml vin rosu,
  • 6 linguri smintina,
  • sare,piper.

Raporteaza reteta

Retete
de Florenta Dinu
Tort Mickey Mouse

Tort Mickey Mouse

Faci blaturile de aceeasi marime (foloseste aceeasi forma). Separi albusurile si le bati spuma tare,adaugi

16 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Torturi
Amandina

Amandina

Pt blat:freci galbenusurile cu uleiul pe care-l pui ca la maioneza.Albusurile le bati spuma cu zaharul

30 voturi    4 comentarii
1h 5 min
Prajituri
Tort cu foi coapte in tigaie

Tort cu foi coapte in tigaie

Pt foi:freci oul cu zaharul,apoi adaugi uleiul si laptele,1 lingurita bicarbonat stins cu otet si

30 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Torturi
Elga89

Elga89 (Chef de cuisine)

excelente ingredientele - cu vin trebuie sa fie foarte aromat.

Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Placinta taraneasca