autor:

Florenta Dinu

» » Mancaruri cu carne

Gulas

Autor: Florenta Dinu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Ungaria


    Reteta postata pe: 23 octombrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Florenta Dinu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Ungaria


Reteta postata pe: 23 octombrie 2010

Ingrediente
4 cepe,, 2 ardei grasi rosii,, 2 ardei grasi galbeni,, 2 ardei grasi verzi,, 1kg carne de vita,, 6 linguri de masline,, 8 linguri boia,, 2 linguri bulion,, 250ml vin rosu,, 6 linguri smintina,, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

15 voturi

Mod de preparare

Se taie ceapa rondele.Se taie jumatati ardeii grasi si se curata de cotoare si seminte.Pulpa se taie fisii.

Se taie cuburi carnea si se prajeste de jur imprejur in ulei,la foc iute.Se adauga ceapa si ardei gras si se calesc putin.Se condimenteaza cu boia si bulion.Se stinge cu vin si 125ml apa.Se acopera si se lasa sa se inabuse cca 60 de minute.Inainte de servire,se adauga smintina;se sareaza si se pipereaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Gulas de vita

Gulas de vita

Carnea de vita se taie cuburi potrivite si se caleste in uleiul si untura topite. Dupa ce isi schimba

3 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu carne
Zama gulas (Gulyas Leves)

Zama gulas (Gulyas Leves)

Este varianta de gulas pe care o servim la felul I. Intr-o oala se fierb oasele si se spumeaza

33 voturi    8 comentarii
1h 45 min
Supe de carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Elga89

    Elga89 (Chef de cuisine) , 24 decembrie 2010

    excelente ingredientele - cu vin trebuie sa fie foarte aromat.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

15 voturi

Ingrediente

  • 4 cepe,
  • 2 ardei grasi rosii,
  • 2 ardei grasi galbeni,
  • 2 ardei grasi verzi,
  • 1kg carne de vita,
  • 6 linguri de masline,
  • 8 linguri boia,
  • 2 linguri bulion,
  • 250ml vin rosu,
  • 6 linguri smintina,
  • sare,

Raporteaza reteta

Retete
de Florenta Dinu
Tort Mickey Mouse

Tort Mickey Mouse

Faci blaturile de aceeasi marime (foloseste aceeasi forma). Separi albusurile si le bati spuma tare,adaugi

16 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Torturi
Amandina

Amandina

Pt blat:freci galbenusurile cu uleiul pe care-l pui ca la maioneza.Albusurile le bati spuma cu zaharul

30 voturi    4 comentarii
1h 5 min
Prajituri
Tort cu foi coapte in tigaie

Tort cu foi coapte in tigaie

Pt foi:freci oul cu zaharul,apoi adaugi uleiul si laptele,1 lingurita bicarbonat stins cu otet si

29 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Torturi
Elga89

Elga89 (Chef de cuisine)

excelente ingredientele - cu vin trebuie sa fie foarte aromat.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Gulas de vita