Gulas

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa
Gulas

Ingrediente

  • 4 cepe,
  • 2 ardei grasi rosii,
  • 2 ardei grasi galbeni,
  • 2 ardei grasi verzi,
  • 1kg carne de vita,
  • 6 linguri de masline,
  • 8 linguri boia,
  • 2 linguri bulion,
  • 250ml vin rosu,
  • 6 linguri smintina,
  • sare,piper.

Mod de preparare

Se taie ceapa rondele.Se taie jumatati ardeii grasi si se curata de cotoare si seminte.Pulpa se taie fisii.

Se taie cuburi carnea si se prajeste de jur imprejur in ulei,la foc iute.Se adauga ceapa si ardei gras si se calesc putin.Se condimenteaza cu boia si bulion.Se stinge cu vin si 125ml apa.Se acopera si se lasa sa se inabuse cca 60 de minute.Inainte de servire,se adauga smintina;se sareaza si se pipereaza.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise