Gulas

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa
Gulas

Ingrediente

  • 4 cepe,
  • 2 ardei grasi rosii,
  • 2 ardei grasi galbeni,
  • 2 ardei grasi verzi,
  • 1kg carne de vita,
  • 6 linguri de masline,
  • 8 linguri boia,
  • 2 linguri bulion,
  • 250ml vin rosu,
  • 6 linguri smintina,
  • sare,piper.

Mod de preparare

Se taie ceapa rondele.Se taie jumatati ardeii grasi si se curata de cotoare si seminte.Pulpa se taie fisii.

Se taie cuburi carnea si se prajeste de jur imprejur in ulei,la foc iute.Se adauga ceapa si ardei gras si se calesc putin.Se condimenteaza cu boia si bulion.Se stinge cu vin si 125ml apa.Se acopera si se lasa sa se inabuse cca 60 de minute.Inainte de servire,se adauga smintina;se sareaza si se pipereaza.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci
Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise