autor:

Mada

» » Mancaruri cu carne

Gulas by mada

Autor: Mada (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 02 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mada (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 02 iunie 2010

Ingrediente
500 gr. carne de porc, 3 buc. ceapa rosie, 200 gr. untura de porc, o lingurita boia de ardei, 2 buc. rosii,1 buc. ardei rosu, morcov, patrunjel, sare, piper, 700 g. cartofi, crema gulas,1 buc. cub cu gust de gaina,1-1,5 l apa.

Dificultate: Ridicata Timp: 2h

18 voturi

Mod de preparare

Se topeste untura intr-un vas mare in untura ramasa se pune ceapa taiata maruntsi ardeiul taiat cubulete,dupa ce s-a rumenit se adauga carnea taiata bucati potrivite si se caleste pana carnea-si schimba culoarea apoi se adauga boiaua de ardei si se lasa putin atat cat sa nu se arda boiaua si se adauga 1 l. de apa,rosiile crepate in 4,patrunjelul, morcovii taiati rondele si condimentele.Cratita se lasa la foc mic sa fiarba.Cand carnea este fiarta se adauga cartofii taiati ca pentru tocanita si se adauga apa pana acopera toata compozitia si se lasa la foc mic sa fiarba pana se fierb cartofii, inainte sa fie luata de pe foc se adauga o mana de frunze de patrunjel proaspat!
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas by mada" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Polenta alla boscaiola

Polenta alla boscaiola

Calim ceapa tocata in ulei de masline pana devine transparenta.adaugam carnatii taiati si usturoiul

28 voturi    12 comentarii
1h 5 min
Mancaruri cu carne
Pui cu miere

Pui cu miere

Se spala puiul si se pune intr-un vas adanc.Intr-o oala separat se pune mierea pe foc pentru a se

0 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Mada

    Mada (Chef de cuisine) , 05 iunie 2010

    Multumesc!Da este cea mai buna!;)

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 05 iunie 2010

    E buna mancarea facuta la ceaun la foc de lemne.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 03 iunie 2010

    Foarte bun!

Dificultate

Ridicata

Timp

2h

18 voturi

Ingrediente

  • 500 gr. carne de porc
  • 3 buc. ceapa rosie
  • 200 gr. untura de porc
  • o lingurita boia de ardei
  • 2 buc. rosii,1 buc. ardei rosu
  • morcov
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • 700 g. cartofi
  • crema gulas,1 buc. cub cu gust de gaina,1-1,5 l apa.

Raporteaza reteta

Mada (Chef de cuisine)

Multumesc!Da este cea mai buna!;)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm

1 vot    1 comentariu
30 min
Fripturi
Praz cu masline