autor:

Mada

» » Mancaruri cu carne

Gulas by mada

Autor: Mada (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 02 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mada (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 02 iunie 2010

Ingrediente
500 gr. carne de porc, 3 buc. ceapa rosie, 200 gr. untura de porc, o lingurita boia de ardei, 2 buc. rosii,1 buc. ardei rosu, morcov, patrunjel, sare, piper, 700 g. cartofi, crema gulas,1 buc. cub cu gust de gaina,1-1,5 l apa.

Dificultate: Ridicata Timp: 2h

18 voturi

Mod de preparare

Se topeste untura intr-un vas mare in untura ramasa se pune ceapa taiata maruntsi ardeiul taiat cubulete,dupa ce s-a rumenit se adauga carnea taiata bucati potrivite si se caleste pana carnea-si schimba culoarea apoi se adauga boiaua de ardei si se lasa putin atat cat sa nu se arda boiaua si se adauga 1 l. de apa,rosiile crepate in 4,patrunjelul, morcovii taiati rondele si condimentele.Cratita se lasa la foc mic sa fiarba.Cand carnea este fiarta se adauga cartofii taiati ca pentru tocanita si se adauga apa pana acopera toata compozitia si se lasa la foc mic sa fiarba pana se fierb cartofii, inainte sa fie luata de pe foc se adauga o mana de frunze de patrunjel proaspat!
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas by mada" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciolan afumat fiert in vin servit cu piure de cartofi cu nucsoara si mancare de ardei capia copti

Ciolan afumat fiert in vin servit cu piure de cartofi cu nucsoara si mancare de ardei capia copti

Ciolanul se portioneaza dupa caz, se razuie un pic cu cutitul ,se spala bine si se aseaza intr-o

11 voturi    13 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Tochitura moldoveneasca

Tochitura moldoveneasca

Toate ingredientele se spala, se taie cubulete si de inabuse bine in 300 ml ulei, in care se adauga

6 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Mada

    Mada (Chef de cuisine) , 05 iunie 2010

    Multumesc!Da este cea mai buna!;)

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 05 iunie 2010

    E buna mancarea facuta la ceaun la foc de lemne.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 03 iunie 2010

    Foarte bun!

Dificultate

Ridicata

Timp

2h

18 voturi

Ingrediente

  • 500 gr. carne de porc
  • 3 buc. ceapa rosie
  • 200 gr. untura de porc
  • o lingurita boia de ardei
  • 2 buc. rosii,1 buc. ardei rosu
  • morcov
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • 700 g. cartofi
  • crema gulas,1 buc. cub cu gust de gaina,1-1,5 l apa.

Raporteaza reteta

Mada (Chef de cuisine)

Multumesc!Da este cea mai buna!;)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Sarmale din carne de porc si varza acra