Se topeste untura intr-un vas mare in untura ramasa se pune ceapa taiata maruntsi ardeiul taiat cubulete,dupa ce s-a rumenit se adauga carnea taiata bucati potrivite si se caleste pana carnea-si schimba culoarea apoi se adauga boiaua de ardei si se lasa putin atat cat sa nu se arda boiaua si se adauga 1 l. de apa,rosiile crepate in 4,patrunjelul, morcovii taiati rondele si condimentele.Cratita se lasa la foc mic sa fiarba.Cand carnea este fiarta se adauga cartofii taiati ca pentru tocanita si se adauga apa pana acopera toata compozitia si se lasa la foc mic sa fiarba pana se fierb cartofii, inainte sa fie luata de pe foc se adauga o mana de frunze de patrunjel proaspat!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii