autor:

Mada

» » Mancaruri cu carne

Gulas by mada

Autor: Mada (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 02 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mada (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 02 iunie 2010

Ingrediente
500 gr. carne de porc, 3 buc. ceapa rosie, 200 gr. untura de porc, o lingurita boia de ardei, 2 buc. rosii,1 buc. ardei rosu, morcov, patrunjel, sare, piper, 700 g. cartofi, crema gulas,1 buc. cub cu gust de gaina,1-1,5 l apa.

Dificultate: Ridicata Timp: 2h

18 voturi

Mod de preparare

Se topeste untura intr-un vas mare in untura ramasa se pune ceapa taiata maruntsi ardeiul taiat cubulete,dupa ce s-a rumenit se adauga carnea taiata bucati potrivite si se caleste pana carnea-si schimba culoarea apoi se adauga boiaua de ardei si se lasa putin atat cat sa nu se arda boiaua si se adauga 1 l. de apa,rosiile crepate in 4,patrunjelul, morcovii taiati rondele si condimentele.Cratita se lasa la foc mic sa fiarba.Cand carnea este fiarta se adauga cartofii taiati ca pentru tocanita si se adauga apa pana acopera toata compozitia si se lasa la foc mic sa fiarba pana se fierb cartofii, inainte sa fie luata de pe foc se adauga o mana de frunze de patrunjel proaspat!
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas by mada" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Dovlecei umpluti

Dovlecei umpluti

-se curata dovleceii de coaja -se taie in doua si se curata (ca in fotografie) pulpa umplutura: -carnea

0 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Fattah din naut sau fattah al hommos

Fattah din naut sau fattah al hommos

Inainte de toate: daca doriti sa folositi boabe de naut uscate, le fierbeti impreuna dupa care jumate

5 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Mada

    Mada (Chef de cuisine) , 05 iunie 2010

    Multumesc!Da este cea mai buna!;)

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 05 iunie 2010

    E buna mancarea facuta la ceaun la foc de lemne.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 03 iunie 2010

    Foarte bun!

Dificultate

Ridicata

Timp

2h

18 voturi

Ingrediente

  • 500 gr. carne de porc
  • 3 buc. ceapa rosie
  • 200 gr. untura de porc
  • o lingurita boia de ardei
  • 2 buc. rosii,1 buc. ardei rosu
  • morcov
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • 700 g. cartofi
  • crema gulas,1 buc. cub cu gust de gaina,1-1,5 l apa.

Raporteaza reteta

Mada (Chef de cuisine)

Multumesc!Da este cea mai buna!;)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vit? pe care am ?inut-o in frigider o or?, ungem carnea pe toate p?rtile cu ulei sare ?i piper o mai l?s?m 15 min

0 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi
TOCANITA DE PIPOTE SI INIMI DE PUI