autor:

Mada

» » Mancaruri cu carne

Gulas by mada

Autor: Mada (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 02 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mada (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 02 iunie 2010

Ingrediente
500 gr. carne de porc, 3 buc. ceapa rosie, 200 gr. untura de porc, o lingurita boia de ardei, 2 buc. rosii,1 buc. ardei rosu, morcov, patrunjel, sare, piper, 700 g. cartofi, crema gulas,1 buc. cub cu gust de gaina,1-1,5 l apa.

Dificultate: Ridicata Timp: 2h

18 voturi

Mod de preparare

Se topeste untura intr-un vas mare in untura ramasa se pune ceapa taiata maruntsi ardeiul taiat cubulete,dupa ce s-a rumenit se adauga carnea taiata bucati potrivite si se caleste pana carnea-si schimba culoarea apoi se adauga boiaua de ardei si se lasa putin atat cat sa nu se arda boiaua si se adauga 1 l. de apa,rosiile crepate in 4,patrunjelul, morcovii taiati rondele si condimentele.Cratita se lasa la foc mic sa fiarba.Cand carnea este fiarta se adauga cartofii taiati ca pentru tocanita si se adauga apa pana acopera toata compozitia si se lasa la foc mic sa fiarba pana se fierb cartofii, inainte sa fie luata de pe foc se adauga o mana de frunze de patrunjel proaspat!
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas by mada" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu morcov si busuioc

Pulpe de pui cu morcov si busuioc

Într-o tavă se pune un strat de rondele de morcov, după care se aranjează pulpele de pui, apoi

11 voturi    7 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne
Suberek

Suberek

1. Se framanta o coca din apa calduta, sare si faina adaugata treptat, astfel incat sa nu fie nici

70 voturi    38 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Mada

    Mada (Chef de cuisine) , 05 iunie 2010

    Multumesc!Da este cea mai buna!;)

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 05 iunie 2010

    E buna mancarea facuta la ceaun la foc de lemne.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 03 iunie 2010

    Foarte bun!

Dificultate

Ridicata

Timp

2h

18 voturi

Ingrediente

  • 500 gr. carne de porc
  • 3 buc. ceapa rosie
  • 200 gr. untura de porc
  • o lingurita boia de ardei
  • 2 buc. rosii,1 buc. ardei rosu
  • morcov
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • 700 g. cartofi
  • crema gulas,1 buc. cub cu gust de gaina,1-1,5 l apa.

Raporteaza reteta

Mada (Chef de cuisine)

Multumesc!Da este cea mai buna!;)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Mamaliga la cuptor