autor:

» » Mancaruri cu carne

GULAS CHINEZESC

Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

China


    Reteta postata pe: 25 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
Specific:  

China


Reteta postata pe: 25 iulie 2008

Ingrediente
400 gr cremvusti, 1 ceapa, 4 rosii, 100 ml bere blonda, 1 lingurita boia ardei, 2 linguri ulei, sare, patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Calim ceapa in uleiul incins pana devine sticloasa, apoi calim si cremvustii taiati felii. Le amestecam cu rosii feliate, turnam berea, saram, piperam si fierbem sub capac. Dupa ce cremvustii au fiert adaugam boia si patrunjel. Se serveste cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "GULAS CHINEZESC" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

  • 400 gr cremvusti
  • 1 ceapa
  • 4 rosii
  • 100 ml bere blonda
  • 1 lingurita boia ardei
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de Mihaela76
PASTAI VERZI CU BULION

PASTAI VERZI CU BULION

Ceapa taiata marunt se pune la prajit in ulei oala sub presiune. Se adauga pastaile, spalate si rupte

3 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta de caise

Tarta de caise

Se scot samburii fructelor si se presara cu putin zahar. Galbenusurile se bat impreuna cu zaharul

24 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
PIFTELE VITA

PIFTELE VITA

Morcovii si cartoful se rad pe razatoarea mica, painea se moaie in apa, patrunjelul se toaca marunt.

2 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Piept de pui Quatro Formaggi