autor:

Varadi Silvia

» » Mancaruri cu carne

Gulas cu carnaciori semi-afumati

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 octombrie 2009

Ingrediente
400 g carnaciori semi afumati, 2 linguri ulei de masline, 1 ardei gras rosu, 2 cepe rosii, 1 lingurita boia dulce, 1/2 lingutita boia iute (optional), 4-5 cartofi portiviti, 2 linguri pasta de tomate, sare si piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Ceapa se curata si se toaca marunt, apoi se pune la calit in ulei sa se inmoaie. Se adauga carnaciorii taiati rondele, boiaua, ardeiul gras taiat julien, si se lasa la calit impreuna la foc mic 10-15 minute. Se adauga pasta de tomate si 500 ml apa fierbinte (sau supa de carne), cartofii taiati cubulete si se potriveste de sare si piper. Se lasa sa fiarba la foc min 40-50 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas cu carnaciori semi-afumati" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 29 octombrie 2009

    Mmmmm sunt sigura ca este o ca o simfonie de arome,mmmm.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 octombrie 2009

    Trebuie sa fie o bunatate...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 400 g carnaciori semi afumati
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 cepe rosii
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1/2 lingutita boia iute (optional)
  • 4-5 cartofi portiviti
  • 2 linguri pasta de tomate
  • sare si piper dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

20 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

Mmmmm sunt sigura ca este o ca o simfonie de arome,mmmm.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Aripi de curcan cu sos de citrice