autor:

Varadi Silvia

» » Mancaruri cu carne

Gulas cu carnaciori semi-afumati

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 octombrie 2009

Ingrediente
400 g carnaciori semi afumati, 2 linguri ulei de masline, 1 ardei gras rosu, 2 cepe rosii, 1 lingurita boia dulce, 1/2 lingutita boia iute (optional), 4-5 cartofi portiviti, 2 linguri pasta de tomate, sare si piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Ceapa se curata si se toaca marunt, apoi se pune la calit in ulei sa se inmoaie. Se adauga carnaciorii taiati rondele, boiaua, ardeiul gras taiat julien, si se lasa la calit impreuna la foc mic 10-15 minute. Se adauga pasta de tomate si 500 ml apa fierbinte (sau supa de carne), cartofii taiati cubulete si se potriveste de sare si piper. Se lasa sa fiarba la foc min 40-50 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas cu carnaciori semi-afumati" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Musaca de cartofi

Musaca de cartofi

1.Dupa ce spalati si curatati de coaja cartofii, ii taiati felii(nu foarte subtiri),apoi ii asezati

28 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor

Carnea se fierbe dupa care se taie cubulete, apoi se amesteca cu ceapa si ardei taiate feliute. Cartofii

21 voturi    6 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 29 octombrie 2009

    Mmmmm sunt sigura ca este o ca o simfonie de arome,mmmm.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 octombrie 2009

    Trebuie sa fie o bunatate...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 400 g carnaciori semi afumati
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 cepe rosii
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1/2 lingutita boia iute (optional)
  • 4-5 cartofi portiviti
  • 2 linguri pasta de tomate
  • sare si piper dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

20 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

Mmmmm sunt sigura ca este o ca o simfonie de arome,mmmm.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
fasole cu costita afumata