Se curata ceapa, morovi, ardelul verde si ardelul rosu, se spala apoi se tau cubulete mici.
Intr-o cratita se pune ulei unde se adauga legumele sa se caleasca putin cu boia peste care am adaugat carnea de vita taiata cubulete am pus o cana de apa si am lasat sa fiarba pana a scazut apa si a fost fiarta carnea.Cand a fost fiarta am adaugat carnatul taiat cubulete si cartofi taiati in cuburi mai mari, peste care am pus condimente de cartofi, cele 2 lg de secretul gustului, piper am pus apa peste si am dat la fiert la foc mic.
Cand au fost fierti cartofi am facut o ingroseaza din 2 lg de faina cu apa si am adaugat peste, am mai adaugat sare dupa gust si am mai alsat sa dea un clocot.Am stins focul si am adaugat patrunjel verde.
Pofta Buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii