Ingrediente
2 cepe potrivite, 2 morcovi, jumate de ardel rosu, jumate de ardel verde, 400-500 g carne de vita, un carnat, 800-1000 g cartofi, ulei, sare, piper, boia, condimente pt cartofi, 2 lg de secretul gustului
Dificultate: Medie | Timp: 1h 15 min
56 voturi
Mod de preparare
Intr-o cratita se pune ulei unde se adauga legumele sa se caleasca putin cu boia peste care am adaugat carnea de vita taiata cubulete am pus o cana de apa si am lasat sa fiarba pana a scazut apa si a fost fiarta carnea.Cand a fost fiarta am adaugat carnatul taiat cubulete si cartofi taiati in cuburi mai mari, peste care am pus condimente de cartofi, cele 2 lg de secretul gustului, piper am pus apa peste si am dat la fiert la foc mic.
Cand au fost fierti cartofi am facut o ingroseaza din 2 lg de faina cu apa si am adaugat peste, am mai adaugat sare dupa gust si am mai alsat sa dea un clocot.Am stins focul si am adaugat patrunjel verde.
Pofta Buna!
Ticlea Sorin , 10 noiembrie 2015
O reţeta la ceaun ! https://www.youtube.com/watch?v=2Nzxqa5snHk
Ticlea Sorin , 10 noiembrie 2015
Amidon şi gluten, care este foarte nociv !
Horia Scărlătescu , 30 martie 2015
REȚINE : Ingrediente 2 cepe potrivite 2 morcovi jumate de ardel rosu jumate de ardel verde 400-500 g carne de vita un carnat 800-1000 g cartofi ulei sare piper boia (ASTA NU-I BOIA ?) condimente pt cartofi 2 lg de secretul gustului
Horia Scărlătescu , 23 mai 2014
NU este recomandabil să îngroşăm sosul unor preperate care conţin amidon sau făină (cartofi, fasole uscată, orez, paste făinoase), ci numai la mîncăruri de legume verzi ( spanac, urzici, mazăre sau fasole verde, dovlecei, gulii, praz, ţelină şi altele asemenea) !
Valentin Grigore , 02 mai 2014
sa vedem ce iese.....
valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 noiembrie 2013
o bunatate...
Cosmin Lup , 16 noiembrie 2013
foarte gustos
Claudiu Gradinaru , 21 iulie 2013
see you codimente trucate?-Secretul gustului si Codimente pt. cartofi! Dar natural nu se poate?
Ioan Fifor , 21 iulie 2013
Va faceti de rusine daca numiti tocana din carne de vita see you cartofi GULAS.
Metzger Alice , 21 iulie 2013
ce gulas e ala fara boia?
Eugénia (Mihai ) DELAD (Chef de cuisine) , 15 martie 2011
Yumi, Adriana! Felicitari!
mac myra (Chef de cuisine) , 13 martie 2011
Foarte foarte bun.Felicitari.
mihai (Chef de cuisine) , 13 martie 2011
Arata foarte bine si e foarte gustoasa, felicitari!*****
sorina gabriela (Chef de cuisine) , 12 martie 2011
mmmmm !!!!! o bunatate !!!!! felicitari si *****
Lia Maria (Chef de cuisine) , 11 martie 2011
Super delicios ! *****
Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 11 martie 2011
O bunãtate ciorbita ta :)