Se curata ceapa, morovi, ardelul verde si ardelul rosu, se spala apoi se tau cubulete mici.
Intr-o cratita se pune ulei unde se adauga legumele sa se caleasca putin cu boia peste care am adaugat carnea de vita taiata cubulete am pus o cana de apa si am lasat sa fiarba pana a scazut apa si a fost fiarta carnea.Cand a fost fiarta am adaugat carnatul taiat cubulete si cartofi taiati in cuburi mai mari, peste care am pus condimente de cartofi, cele 2 lg de secretul gustului, piper am pus apa peste si am dat la fiert la foc mic.
Cand au fost fierti cartofi am facut o ingroseaza din 2 lg de faina cu apa si am adaugat peste, am mai adaugat sare dupa gust si am mai alsat sa dea un clocot.Am stins focul si am adaugat patrunjel verde.
Pofta Buna!
Reteta de strudel cu mere. Strude cu mere si foi de placinta. Strudel cu mere, nuci si scortisoara. Retete cu mere. Deserturi...
Strudel cu mereReteta de ciorba de peste. Ciorba de peste reteta simpla. Reteta de bors de peste. Retete cu peste.
Ciorba de pestePentru bezea mixam cele 4 albusuri cu un praf de sare pana devin spuma, apoi adaugam cate o lingura din zahar pana il terminam.
Pavlova cu nuca, mousse de castane si jeleu de gutuiRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii