autor:

ruxandra

» » Mancaruri cu carne

Gulas de porc

Autor: ruxandra (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ruxandra (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 februarie 2011

Ingrediente
500g carne de porc, 4 cepe, 200ml ulei, 4 rosii sau o cutie de rosii intregi, 1 dovlecel, 2 morcovi, 1 kg cartofi, 1 lingurita boia iute, 1 catel de usturoi, 100 g smantana, sare, piper, 1 lingurita zahar, patrunjel verde.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Tai carnea,o calesti putin,apoi o scoti pe o farfurie si o tii la cald.In acelasi ulei rumenesti ceapa taiata pestisori,usturoiuL,morcovii dati pe razatoarea mare si rosiile taiate felii.Adaugi bucatile de carne,boiaua,sarea,piperul,zaharul si apa cat sa acopere mancarea.Laasi sa fiarba 45 de minute.Cand carnea e aproape fiarta,adaugi dovlecelul taiat rondele si cartofii taiati sferturi si mai lasi sa fiarba putin.Inainte de a servi gulasul,adaugi smantana si patrunjelul taiat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cuib de cartofi cu aripioare in sos de usturoi

Cuib de cartofi cu aripioare in sos de usturoi

Prajeste aripile condimentate cu sare si piper in ulei pana se rumenesc bine. Scoate aripile si punele

27 voturi    6 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de soia cu garnitura de orez alb

Pui cu ciuperci si sos de soia cu garnitura de orez alb

O ceapa curatata si taiata in bucati mari se pune la calit in putin ulei cu pieptul de pui taiat

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 09 februarie 2011

    Era bine daca aveai si poze. Luai de 10 ori mai multe puncte.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 25 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500g carne de porc
  • 4 cepe
  • 200ml ulei
  • 4 rosii sau o cutie de rosii intregi
  • 1 dovlecel
  • 2 morcovi
  • 1 kg cartofi
  • 1 lingurita boia iute
  • 1 catel de usturoi
  • 100 g smantana
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita zahar
  • patrunjel verde.

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Era bine daca aveai si poze. Luai de 10 ori mai multe puncte.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Fit Hamburger de Halloween Fit Hamburger de Halloween

Carnea se caleste impreuna cu supa pentru 15 min. Dupa ce se raceste putin, se amesteca cu restul ingredientelor pentru hamburger (mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Ciulamaua bunicii Ciulamaua bunicii

Curatam ciupercile de pielita, le spalam si le feliem. Ciocanelele de pui se pun la fiert cu 1,5 l de apa si o lingurita de sare, se

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Sarmale in foi de varza acra cu carne