autor:

ruxandra

» » Mancaruri cu carne

Gulas de porc

Autor: ruxandra (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ruxandra (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 februarie 2011

Ingrediente
500g carne de porc, 4 cepe, 200ml ulei, 4 rosii sau o cutie de rosii intregi, 1 dovlecel, 2 morcovi, 1 kg cartofi, 1 lingurita boia iute, 1 catel de usturoi, 100 g smantana, sare, piper, 1 lingurita zahar, patrunjel verde.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Tai carnea,o calesti putin,apoi o scoti pe o farfurie si o tii la cald.In acelasi ulei rumenesti ceapa taiata pestisori,usturoiuL,morcovii dati pe razatoarea mare si rosiile taiate felii.Adaugi bucatile de carne,boiaua,sarea,piperul,zaharul si apa cat sa acopere mancarea.Laasi sa fiarba 45 de minute.Cand carnea e aproape fiarta,adaugi dovlecelul taiat rondele si cartofii taiati sferturi si mai lasi sa fiarba putin.Inainte de a servi gulasul,adaugi smantana si patrunjelul taiat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui dulce acrisor in stil asiatic

Pui dulce acrisor in stil asiatic

Acesta nu este un preparat pe care il gatesc in mod curent si nici nu sunt o fana inraita a mancarii

0 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu carne
tocanita cu maruntaie de pasare

tocanita cu maruntaie de pasare

Se inabuse in grasime maruntaiele de pui cu ceapa tocata marunt si sare, se adauga gogosarii si ardeii

3 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 09 februarie 2011

    Era bine daca aveai si poze. Luai de 10 ori mai multe puncte.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 25 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500g carne de porc
  • 4 cepe
  • 200ml ulei
  • 4 rosii sau o cutie de rosii intregi
  • 1 dovlecel
  • 2 morcovi
  • 1 kg cartofi
  • 1 lingurita boia iute
  • 1 catel de usturoi
  • 100 g smantana
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita zahar
  • patrunjel verde.

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Era bine daca aveai si poze. Luai de 10 ori mai multe puncte.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pulpe de pui pe grill cu garnitura de orez Pulpe de pui pe grill cu garnitura de orez

Pulpele le dezosam si le condimentam cu sare si piper pe ambele parti, apoi le punem intr-o tigaie grill impreuna cu uleiul pana se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Platou cu cartofi taranesti si ficatei de pui Platou cu cartofi taranesti si ficatei de pui

Mod de preparare: Îmi plac mult cartofii țărănești, sunt printre mâncărurile pe care le adoram când eram mică.

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Mancaruri cu carne
chiftelute cu carne de curcan