autor:

ruxandra

» » Mancaruri cu carne

Gulas de porc

Autor: ruxandra (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ruxandra (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 februarie 2011

Ingrediente
500g carne de porc, 4 cepe, 200ml ulei, 4 rosii sau o cutie de rosii intregi, 1 dovlecel, 2 morcovi, 1 kg cartofi, 1 lingurita boia iute, 1 catel de usturoi, 100 g smantana, sare, piper, 1 lingurita zahar, patrunjel verde.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Tai carnea,o calesti putin,apoi o scoti pe o farfurie si o tii la cald.In acelasi ulei rumenesti ceapa taiata pestisori,usturoiuL,morcovii dati pe razatoarea mare si rosiile taiate felii.Adaugi bucatile de carne,boiaua,sarea,piperul,zaharul si apa cat sa acopere mancarea.Laasi sa fiarba 45 de minute.Cand carnea e aproape fiarta,adaugi dovlecelul taiat rondele si cartofii taiati sferturi si mai lasi sa fiarba putin.Inainte de a servi gulasul,adaugi smantana si patrunjelul taiat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita cu carne de vita

Tocanita cu carne de vita

Carnea se taie bucati si se opareste. Intre timp se taie ceapa, se rade morcovul se calesc si

10 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Pui lionez

Pui lionez

Pulpele se dezoseaza si se taie in bucati mai mari. Ceapa se caleste in unt pina devine sticloasa

19 voturi    9 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 09 februarie 2011

    Era bine daca aveai si poze. Luai de 10 ori mai multe puncte.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 25 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500g carne de porc
  • 4 cepe
  • 200ml ulei
  • 4 rosii sau o cutie de rosii intregi
  • 1 dovlecel
  • 2 morcovi
  • 1 kg cartofi
  • 1 lingurita boia iute
  • 1 catel de usturoi
  • 100 g smantana
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita zahar
  • patrunjel verde.

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Era bine daca aveai si poze. Luai de 10 ori mai multe puncte.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou cu afumatura, cartofi, oua, mazare si ciuperci Platou cu afumatura, cartofi, oua, mazare si ciuperci

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru. Într-o tavă cu un strat subţire de ulei se aşază

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Taci si inghite Taci si inghite

Intr-un tuci se pune 1 l lapte dulce, 200 gr smantana dulce, sare si o lingura malai, se lasa sa dea clocot si se pune malai in ploaie,

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive
Creier macelaresc