Gulas de porc

Timp pregatire
85 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g carne de porc
  • 4 cepe
  • 200ml ulei
  • 4 rosii sau o cutie de rosii intregi
  • 1 dovlecel
  • 2 morcovi
  • 1 kg cartofi
  • 1 lingurita boia iute
  • 1 catel de usturoi
  • 100 g smantana
  • sare, piper
  • 1 lingurita zahar
  • patrunjel verde.

Mod de preparare

Tai carnea,o calesti putin,apoi o scoti pe o farfurie si o tii la cald.In acelasi ulei rumenesti ceapa taiata pestisori,usturoiuL,morcovii dati pe razatoarea mare si rosiile taiate felii.Adaugi bucatile de carne,boiaua,sarea,piperul,zaharul si apa cat sa acopere mancarea.Laasi sa fiarba 45 de minute.Cand carnea e aproape fiarta,adaugi dovlecelul taiat rondele si cartofii taiati sferturi si mai lasi sa fiarba putin.Inainte de a servi gulasul,adaugi smantana si patrunjelul taiat marunt.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gogosi de post

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornuri pufoase cu gem

Cornuri pufoase cu gem

Reteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....

Cornuri pufoase cu gem
Mancare de fasole boabe

Mancare de fasole boabe

Reteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...

Mancare de fasole boabe
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise