autor:

ruxandra

» » Mancaruri cu carne

Gulas de porc

Autor: ruxandra (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ruxandra (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 februarie 2011

Ingrediente
500g carne de porc, 4 cepe, 200ml ulei, 4 rosii sau o cutie de rosii intregi, 1 dovlecel, 2 morcovi, 1 kg cartofi, 1 lingurita boia iute, 1 catel de usturoi, 100 g smantana, sare, piper, 1 lingurita zahar, patrunjel verde.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Tai carnea,o calesti putin,apoi o scoti pe o farfurie si o tii la cald.In acelasi ulei rumenesti ceapa taiata pestisori,usturoiuL,morcovii dati pe razatoarea mare si rosiile taiate felii.Adaugi bucatile de carne,boiaua,sarea,piperul,zaharul si apa cat sa acopere mancarea.Laasi sa fiarba 45 de minute.Cand carnea e aproape fiarta,adaugi dovlecelul taiat rondele si cartofii taiati sferturi si mai lasi sa fiarba putin.Inainte de a servi gulasul,adaugi smantana si patrunjelul taiat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ardei umpluti cu carne

Ardei umpluti cu carne

Ardeii se spala si li se indeparteaza cotorul usor in asa fel incat acestia sa nu se sparga. Ceapa

54 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Curcan fript cu portocale

Curcan fript cu portocale

1. Pentru marinata, se curate o portocala de coaja si pielitele albe si se taie rondele, apoi

5 voturi    4 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 09 februarie 2011

    Era bine daca aveai si poze. Luai de 10 ori mai multe puncte.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 25 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500g carne de porc
  • 4 cepe
  • 200ml ulei
  • 4 rosii sau o cutie de rosii intregi
  • 1 dovlecel
  • 2 morcovi
  • 1 kg cartofi
  • 1 lingurita boia iute
  • 1 catel de usturoi
  • 100 g smantana
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita zahar
  • patrunjel verde.

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Era bine daca aveai si poze. Luai de 10 ori mai multe puncte.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Pulpe de pui cu fasole verde, la punga