autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Gulas de porc cu dovlecei

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 800 g dovlecei, , 2 cepe rosii, , 200 g costita afumata (Bacon), , 500 g carne de porc, , sare,, piper, , 1-2 lingurite chimen, , 1/8 l vin alb (sau Knorr+apa), , 1 legatura patrunjel verde.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Se clateste cu apa un vas de yena (sau de pamant). Se curata dovleceii, se taie bucati, iar ceapa (curatata) se taie in doua pe lung si apoi in jumatati de rondele. Costita se taie fasii late de 1 cm, carnea de porc - cubulete. Ingredientele se aseaza straturi-straturi in vas, presarandu-se cu sare, piper si chimen. Se toarna deasupra vinul, se acopera cu capac si se baga in cuptorul neincins. Se aprinde cuptorul (225°C) si se lasa gulasul sa fiarba circa o ora. Inainte de a-l servi, se presara deasupra patrunjelul verde, tocat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de porc cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Crochete de curcan cu mar dulce

Crochete de curcan cu mar dulce

Este un preparat frantuzesc foarte usor de pregatit, slab caloric si foarte fin .Pe gustul celor

9 voturi    6 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne
Parjoale cu cartofi picanti

Parjoale cu cartofi picanti

Se toaca spata de porc, se adauga cele doua oua, painea care a fost inmuiata in apa, apoi bine stoarsa

10 voturi    1 comentariu
1h 40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 800 g dovlecei
  • 2 cepe rosii
  • 200 g costita afumata (Bacon)
  • 500 g carne de porc
  • sare,
  • piper
  • 1-2 lingurite chimen
  • 1/8 l vin alb (sau Knorr+apa)
  • 1 legatura patrunjel verde.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Rulouri de pui