autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Gulas de porc cu dovlecei

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 800 g dovlecei, , 2 cepe rosii, , 200 g costita afumata (Bacon), , 500 g carne de porc, , sare,, piper, , 1-2 lingurite chimen, , 1/8 l vin alb (sau Knorr+apa), , 1 legatura patrunjel verde.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Se clateste cu apa un vas de yena (sau de pamant). Se curata dovleceii, se taie bucati, iar ceapa (curatata) se taie in doua pe lung si apoi in jumatati de rondele. Costita se taie fasii late de 1 cm, carnea de porc - cubulete. Ingredientele se aseaza straturi-straturi in vas, presarandu-se cu sare, piper si chimen. Se toarna deasupra vinul, se acopera cu capac si se baga in cuptorul neincins. Se aprinde cuptorul (225°C) si se lasa gulasul sa fiarba circa o ora. Inainte de a-l servi, se presara deasupra patrunjelul verde, tocat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de porc cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sarmale in foi de varza

Sarmale in foi de varza

Varza acra se desface in foi pentru a fi umplute si se spala in 2-3 ape reci. Carnea se trece prin

40 voturi    10 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura din ceafa de porc  in vasul roman

Friptura din ceafa de porc in vasul roman

Carnea spalata, uscata in prosop, se condimenteaza si se lasa o ora la rece.Dupa ce am pregatit vasul

13 voturi    5 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 800 g dovlecei
  • 2 cepe rosii
  • 200 g costita afumata (Bacon)
  • 500 g carne de porc
  • sare,
  • piper
  • 1-2 lingurite chimen
  • 1/8 l vin alb (sau Knorr+apa)
  • 1 legatura patrunjel verde.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Ostropel de pui