autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Gulas de porc cu dovlecei

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 800 g dovlecei, , 2 cepe rosii, , 200 g costita afumata (Bacon), , 500 g carne de porc, , sare,, piper, , 1-2 lingurite chimen, , 1/8 l vin alb (sau Knorr+apa), , 1 legatura patrunjel verde.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Se clateste cu apa un vas de yena (sau de pamant). Se curata dovleceii, se taie bucati, iar ceapa (curatata) se taie in doua pe lung si apoi in jumatati de rondele. Costita se taie fasii late de 1 cm, carnea de porc - cubulete. Ingredientele se aseaza straturi-straturi in vas, presarandu-se cu sare, piper si chimen. Se toarna deasupra vinul, se acopera cu capac si se baga in cuptorul neincins. Se aprinde cuptorul (225°C) si se lasa gulasul sa fiarba circa o ora. Inainte de a-l servi, se presara deasupra patrunjelul verde, tocat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de porc cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui in

Pui in "Púcara"

Este o retetã tipic portughezã, mai concret a orasului Alcobaça, unde a fost fãcut pt. prima

6 voturi    7 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Mousaka

Mousaka

Se taie ceapa marunt, se pune intr-o cratita cu un pic de ulei la prajit, se adauga carnea si se

3 voturi    4 comentarii
3h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 800 g dovlecei
  • 2 cepe rosii
  • 200 g costita afumata (Bacon)
  • 500 g carne de porc
  • sare,
  • piper
  • 1-2 lingurite chimen
  • 1/8 l vin alb (sau Knorr+apa)
  • 1 legatura patrunjel verde.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru, se bate un pic cu ciocănelul de şniţele, apoi se taie

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne
Pui exotic cu ulei de cocos Pui exotic cu ulei de cocos

Se amesteca boiaua dulce afumata cu sarea, turmericul, piperul mozaic proaspat macinat impreuna cu uleiul de cocos. Cu pasta obtinuta

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Fripturi
Cartofi aurii cu crochete de peste