Spalam carnea si o lasam la scurs intr-o strecuratoare.Curatam ceapa rosie si o tocam foarte fin.Punem ceapa intr-o cratita in 2 sau 3 linguri de ulei de masline extravirgin si o calim 2 minute.Dupa ce se caleste ceapa, devine un pic sticloasa adaugam si bucatile de carne, pe care le calim amestecand incontinuu ca sa nu se prinda cam 5 sau 7 minute.Adaugam apa cat sa acopere ingredientele si apoi punem si mazarea congelata.Daca este nevoie mai adaugam apa,apoi asezonam cu ce condimente dorim.Eu personal pun vegeta fara sare si piper roz proaspat macinat si un praf de tarhon uscat.Bagam cratita la cuptor pentru 45 de minute.Dupa 45 de minute scoatem cratita si adaugam si cutia de rosii tocate in suc de rosii,pe care in prealabil am incalzit-o separat intr-o craticioara mai mica.Dam mazarea la cuptor pentru inca 15 minute.Cand o scoatem din cuptor punem in mancare si cele 2 legaturi de marar verde tocat marunt.Va da un gust special mancarii. Pofta buna !!!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii