autor:

dicarmencitta1957

» » Mancaruri cu carne

Gulas de porc cu mazare

Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 februarie 2010

Ingrediente
1 kg mazare congelata., 1 kg gulas de porc(carne macra de porc-gulas) ., 1 cutie rosii tocate in suc de rosii Pomodore., 2 sau 3 linguri de ulei extravirgin., 1 ceapa mare rosie., 2 legaturi de marar verde., sare,tarhon uscat,piper roz proapat macinat(piper boabe roz)., vegeta tip bio fara sare(plafar).

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

11 voturi

Mod de preparare

Spalam carnea si o lasam la scurs intr-o strecuratoare.Curatam ceapa rosie si o tocam foarte fin.Punem ceapa intr-o cratita in 2 sau 3 linguri de ulei de masline extravirgin si o calim 2 minute.Dupa ce se caleste ceapa, devine un pic sticloasa adaugam si bucatile de carne, pe care le calim amestecand incontinuu ca sa nu se prinda cam 5 sau 7 minute.Adaugam apa cat sa acopere ingredientele si apoi punem si mazarea congelata.Daca este nevoie mai adaugam apa,apoi asezonam cu ce condimente dorim.Eu personal pun vegeta fara sare si piper roz proaspat macinat si un praf de tarhon uscat.Bagam cratita la cuptor pentru 45 de minute.Dupa 45 de minute scoatem cratita si adaugam si cutia de rosii tocate in suc de rosii,pe care in prealabil am incalzit-o separat intr-o craticioara mai mica.Dam mazarea la cuptor pentru inca 15 minute.Cand o scoatem din cuptor punem in mancare si cele 2 legaturi de marar verde tocat marunt.Va da un gust special mancarii. Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de porc cu mazare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii

  • Chava

    Chava (Chef de cuisine) , 14 mai 2012

    Exista carne marca GULYAS???????????? Stii macar ce scrii? Reteta este buna dar nicidecum gulyas .....este tocanita de porc cu mazare

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 13 februarie 2010

    un deliciu. Imi placefoarte mult acest fel de mancare. Felicitari pentru prezentare!Ca de obicei

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 februarie 2010

    Hmmm,ce bunatate!!!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

11 voturi

Ingrediente

  • 1 kg mazare congelata.
  • 1 kg gulas de porc(carne macra de porc-gulas) .
  • 1 cutie rosii tocate in suc de rosii Pomodore.
  • 2 sau 3 linguri de ulei extravirgin.
  • 1 ceapa mare rosie.
  • 2 legaturi de marar verde.
  • sare,tarhon uscat,piper roz proapat macinat(piper boabe roz).
  • vegeta tip bio fara sare(plafar).

Raporteaza reteta

Retete
de dicarmencitta1957
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

500 ml frisca lichida se bate cu mixerul,la care adaugi o lingura de zahar si un pliculet de zahar

40 voturi    13 comentarii
1h
Torturi
Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Eu cumpar blatul pentru ca niciodata, nu imi iese perfect si mai ales mare si dreptunghiular. Crema

17 voturi    11 comentarii
30 min
Torturi
Supa crema de ciuperci.

Supa crema de ciuperci.

Se taie cubulete ceapa si telina. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc mediu si se adauga ceapa,

23 voturi    9 comentarii
45 min
Supe de legume

Chava (Chef de cuisine)

Exista carne marca GULYAS???????????? Stii macar ce scrii? Reteta este buna dar nicidecum gulyas .....este tocanita de porc cu mazare

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
chiftele marinate