autor:

In bucataria vesela

» » Mancaruri cu carne

Gulas de vita

Autor: In bucataria vesela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Slovacia


    Reteta postata pe: 20 august 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: In bucataria vesela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Slovacia


Reteta postata pe: 20 august 2012

Ingrediente
600 gr carne de vita, 3 cepe potrivite, 3 linguri grasime sau ulei, 2-3 catei de usturoi, sare dupa gust, 2 lingurite boia de ardei dulce - paprika, 1 lingurita chimen seminte, 1 lingurita maghiran

Dificultate: Medie Timp: 2h

11 voturi

Mod de preparare

Intr-o cratita punem grasimea (am folosit grasime de gasca) si cind s-a incins adaugam ceapa pe care o calim cateva minute. Se adauga carnea de vita taiata cubulete si amestecam continuu pina cind se evapora tot sucul lasat de carne.
Luam cratita de pe foc si punem si boiaua de ardei dulce, amestecam si imediat adaugam apa fierbinte, aproximativ 500 ml. Revenim cu cratita pe foc, adaugam chimenul, sare dupa gust si lasam sa fiarba la foc mic pina se evapora toata apa.
Dupa ce apa s-a evaporat adaugam faina si prajim putin. Vom adauga apa fierbinte si amestecam. In functie de cum preferam sosul, mai gros sau mai subtire vom mai adauga sau nu apa. Adaugam si usturoiul zdrobit, maghiranul si sare daca mai este nevoie. Vom lasa sa fiarba maxim 20 minute si gulasul este gata.
Daca doriti puteti adauga si putin patrunjel verde tocat marunt.
Vom servi gulasul cu „knedla fierbinte“ care este o paine speciala pregatita la aburi sau fiarta in apa cu sare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de vita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Gulas de vita

Gulas de vita

Treaba nu e complicata deloc. E mai simpla decat sa inventezi o racheta, mai usoara decat sa operezi

2 voturi    6 comentarii
4h 30 min
Mancaruri cu carne
Gulas de vita

Gulas de vita

Carnea de vita se taie cuburi potrivite si se caleste in uleiul si untura topite. Dupa ce isi schimba

3 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • In bucataria vesela

    In bucataria vesela (Chef de cuisine) , 23 august 2012

    Multumesc fetelor.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 22 august 2012

    Foarte bune, am vizionat filmuletul, minunat!

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 21 august 2012

    Bun gulasu-l, imi place ! Ps: ma bucur ca ti-am auzit vocea:))) *****

Dificultate

Medie

Timp

2h

11 voturi

Ingrediente

  • 600 gr carne de vita
  • 3 cepe potrivite
  • 3 linguri grasime sau ulei
  • 2-3 catei de usturoi
  • sare dupa gust
  • 2 lingurite boia de ardei dulce - paprika
  • 1 lingurita chimen seminte
  • 1 lingurita maghiran

Raporteaza reteta

Retete
de In bucataria vesela
PASTE CU ZUCCHINI SI ROSII

PASTE CU ZUCCHINI SI ROSII

Dovlecei ii taiem rondele sau in jumatati de rondele si ii calim in uleiul de masline, in care adaugam

13 voturi    5 comentarii
40 min
Paste si pizza
cosulete cu visine

cosulete cu visine

Pentru pregatirea acestei retete avem nevoie de 60 bucati forme rotunde de prajituri, asa cum vedeti

15 voturi    7 comentarii
3h
Prajituri
cornulete cu vanilie

cornulete cu vanilie

Toate ingredientele se amesteca si lasam la rece o jumatate de ora(in frigider). Dupa jumatatea de

28 voturi    9 comentarii
2h
Prajituri

In bucataria vesela (Chef de cuisine)

Multumesc fetelor.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Fajitas cu garnitura de fasole rosie