autor:

Georgiana Cosac

» » Mancaruri cu carne

Gulas picant

Autor: Georgiana Cosac (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgiana Cosac (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 martie 2009

Ingrediente
1 ceapa, 3 catei usturoi, 500 g rasol de vita, 1 ardei gras, 2 rosii, 1 morcov, 4 cartofi, 1 pahar vin rosu sec, 1 lingura paste de tomate, 2 linguri cu ulei, 1 lingura cu boia iute, 1 lingura cu chimion macinat, patrunjel, sare.

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Caleste in ulei ceapa si usturoiul taiate marunt. Presara boia de ardei, stinge cu putina apa si lasa sa dea in cateva clocote. Adauga apoi carnea taiata cubulete si sare. Daca sosul din cratita a scazut, completeaza cu apa si lasa sa fiarbe la foc mic. Cand carnea este bine patrunsa, adauga cartofii, morcovul, rosiile taiate cubulete si ardeiul rondele. Amesteca apoi cu pasta de tomate dezolvata in putina apa si condimenteaza cu sare si chimion macinat. La final, toarna vinul si lasa la cuptor sa scada bine. Aromatizeaza cu verdeata si serveste alaturi de paste fierte separat si trase in putin unt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas picant" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita de porc cu cartofi si mazare

Tocanita de porc cu cartofi si mazare

Spalam pulpa de porc, o tamponam cu un servet de bucatarie apoi o taiem bucati potrivite. Cartofii

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui, surpriza

Pulpe de pui, surpriza

Dupa ce am curatat si spalat pulpele, le uscam in prosop. Dezosim pulpa doar la partea superioara.

125 voturi    23 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • 500 g rasol de vita
  • 1 ardei gras
  • 2 rosii
  • 1 morcov
  • 4 cartofi
  • 1 pahar vin rosu sec
  • 1 lingura paste de tomate
  • 2 linguri cu ulei
  • 1 lingura cu boia iute
  • 1 lingura cu chimion macinat
  • patrunjel
  • sare.

Raporteaza reteta

Retete
de Georgiana Cosac
Ciocolata de casa

Ciocolata de casa

Apa si zaharul se fierb pe foc mic pana cand zaharul se topeste complet. Laptele si cacaoa cernute

128 voturi    7 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu mac

Prajitura cu mac

Blatul: Se bat albusurile spuma tare cu un praf de sare, dupa care se adauga treptat zaharul, macul,

218 voturi    15 comentarii
1h
Prajituri
Salam de biscuiti

Salam de biscuiti

Zaharul si apa se fierb. Dupa ce s-a topit zaharul se pune cacaoa. Se ia de pe foc si se pune margarina

13 voturi    6 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Cartofi