Caleste in ulei ceapa si usturoiul taiate marunt. Presara boia de ardei, stinge cu putina apa si lasa sa dea in cateva clocote. Adauga apoi carnea taiata cubulete si sare. Daca sosul din cratita a scazut, completeaza cu apa si lasa sa fiarbe la foc mic. Cand carnea este bine patrunsa, adauga cartofii, morcovul, rosiile taiate cubulete si ardeiul rondele. Amesteca apoi cu pasta de tomate dezolvata in putina apa si condimenteaza cu sare si chimion macinat. La final, toarna vinul si lasa la cuptor sa scada bine. Aromatizeaza cu verdeata si serveste alaturi de paste fierte separat si trase in putin unt.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii