autor:

Georgiana Cosac

» » Mancaruri cu carne

Gulas picant

Autor: Georgiana Cosac (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgiana Cosac (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 martie 2009

Ingrediente
1 ceapa, 3 catei usturoi, 500 g rasol de vita, 1 ardei gras, 2 rosii, 1 morcov, 4 cartofi, 1 pahar vin rosu sec, 1 lingura paste de tomate, 2 linguri cu ulei, 1 lingura cu boia iute, 1 lingura cu chimion macinat, patrunjel, sare.

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Caleste in ulei ceapa si usturoiul taiate marunt. Presara boia de ardei, stinge cu putina apa si lasa sa dea in cateva clocote. Adauga apoi carnea taiata cubulete si sare. Daca sosul din cratita a scazut, completeaza cu apa si lasa sa fiarbe la foc mic. Cand carnea este bine patrunsa, adauga cartofii, morcovul, rosiile taiate cubulete si ardeiul rondele. Amesteca apoi cu pasta de tomate dezolvata in putina apa si condimenteaza cu sare si chimion macinat. La final, toarna vinul si lasa la cuptor sa scada bine. Aromatizeaza cu verdeata si serveste alaturi de paste fierte separat si trase in putin unt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas picant" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rulada de porc cu ciuperci

Rulada de porc cu ciuperci

Curatam ceapa mai mare, o tocam, iar ciupercile le scurgem de zeama si le spalam. Incingem uleiul

4 voturi    4 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu carne
Prepelite cu unt aromat

Prepelite cu unt aromat

Prepelitele le spalam bine in apa rece si le uscam in prosop de bucatarie curat . Untul impreuna

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • 500 g rasol de vita
  • 1 ardei gras
  • 2 rosii
  • 1 morcov
  • 4 cartofi
  • 1 pahar vin rosu sec
  • 1 lingura paste de tomate
  • 2 linguri cu ulei
  • 1 lingura cu boia iute
  • 1 lingura cu chimion macinat
  • patrunjel
  • sare.

Raporteaza reteta

Retete
de Georgiana Cosac
Ciocolata de casa

Ciocolata de casa

Apa si zaharul se fierb pe foc mic pana cand zaharul se topeste complet. Laptele si cacaoa cernute

129 voturi    7 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu mac

Prajitura cu mac

Blatul: Se bat albusurile spuma tare cu un praf de sare, dupa care se adauga treptat zaharul, macul,

220 voturi    15 comentarii
1h
Prajituri
Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă Zaharul si apa se fierb. Dupa ce s-a topit zaharul se pune cacaoa.

14 voturi    6 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Ciocanele de pui cu spanac